Minik Aysima ÖZATA Vezirköprü’nün Başsavcısı Oldu

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.04.2024 - 15:39, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:39 1302 kez okundu.
 

Minik Aysima ÖZATA Vezirköprü’nün Başsavcısı Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA, makamını temsili olarak Mustafa Tunç İlköğretim Okulu 6/A sınıf öğrencisi Aysima ÖZATA'ya teslim etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA ve Aysima ÖZATA tarafından karşılıklı olarak hediye takdim edildi. Başsavcılık koltuğuna oturan Aysima ÖZATA, bizler vatanımızı ve bayrağımızı korumayı, insan sevgisini, çalışkan ve dürüst olmayı değerli öğretmenlerimizden, kıymetli anne ve babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bu bayrağı ülkemizin en güzel yerlerine taşıyacağız.   Bizlere gösterdiğiniz güvene, verdiğiniz değere ve sevgiye layık olacağız. Sevgi ve dostluğun tüm dünyayı kucakladığı, neşe ve güzellik dolu nice güzel bayramlarda tekrar bir arada olmak umuduyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrımızı kutlu olsun dileklerinde bulunmuştur. Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA ise Aysima ÖZATA’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, tüm çocuklarımızın mutlu ve başarılı bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA, makamını temsili olarak Mustafa Tunç İlköğretim Okulu 6/A sınıf öğrencisi Aysima ÖZATA'ya teslim etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA ve Aysima ÖZATA tarafından karşılıklı olarak hediye takdim edildi. Başsavcılık koltuğuna oturan Aysima ÖZATA, bizler vatanımızı ve bayrağımızı korumayı, insan sevgisini, çalışkan ve dürüst olmayı değerli öğretmenlerimizden, kıymetli anne ve babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bu bayrağı ülkemizin en güzel yerlerine taşıyacağız.

 

Bizlere gösterdiğiniz güvene, verdiğiniz değere ve sevgiye layık olacağız. Sevgi ve dostluğun tüm dünyayı kucakladığı, neşe ve güzellik dolu nice güzel bayramlarda tekrar bir arada olmak umuduyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrımızı kutlu olsun dileklerinde bulunmuştur. Cumhuriyet Başsavcısı Emre KAYA ise Aysima ÖZATA’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, tüm çocuklarımızın mutlu ve başarılı bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.