Şike operasyonunda Adli Kontrol Şartı çıktı
Sendika temsilcileri belli oldu
Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması gerçekleşti
Yarın elektrik kesintisi var
Bu haber 18 Mart 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SASOD 9. Geleneksel yemeğini düzenledi

Sakızköylüler Sosyal Oluşum Derneği(SASOD), 15 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Adnan Düğün Salonu’nda geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.
SASOD 9. Geleneksel yemeğini düzenledi  

Sakızköylüler Sosyal Oluşum Derneği(SASOD) Yönetim Kurulu tarafından bu sene 9.’su düzenlenen yemeğe çok sayıda Sakızköylüler ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan SASOD Başkanı İsmail Bağlar, bu yıl 9.’sunu düzenledikleri geleneksel kaynaşma ve dayanışma yemeğine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Bağlar, “Bu sene geleneksel yemeğimizin 9.’sunu düzenliyoruz. Yemeğimize katılım göstermenizden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Yaptığınız yardımlardan elde edilen gelirlerle; Üniversitede öğrenim gören 13 öğrencimize aylık 200 TL burs veriyoruz. Her yıl olduğu gibi 2019 yılı için takvim bastırılarak hemşerilerimize dağıtılmıştır. Sponsor olan 1 hemşerimizin desteği ile hemşerimizin çocuklarına 20 öğrencimize kışlık bot yardımı yapılmıştır. İlköğretim ve orta öğretim çağında olup ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapılmıştır. İhtiyacı olan 11 hemşerimize nakit para yardımı yapılmıştır. ‘Sakızköy Kitabı’ basılması için çalışmalara başlandı. Bu konuda tüm üyelerimizin desteğine ihtiyacımız vardır. 2018 yılında Derneğimize 2 kişi daha yeni üye yapıldı ve şuanda derneğimizin mevcut üye sayısı 49’dur. Derneğimize üye olmak isteyen arkadaşlarımızı da bekliyoruz. Yurdumuzun çeşitlki yerlerinde bulunan hemşerilerimizi çeşitli konularda bilgilendirmek amacıyla SMS gönderilmeye devam edildi. SMS gönderilen hemşeri sayımız 690 kişiye ulaştı. Derneğimiz genellikle hafta içi saat 14.00-17.00 arasında açık bulunmaktadır. Üyelerimizi ve hemşerilerimizi derneğimize çay içmeye bekliyoruz.” dedi. Konuşmanın ardından katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri taktim edildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek