Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Mart 2018, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SASOD 8. Dayanışma Yemeğini düzenledi

Sakızköylüler Sosyal Oluşum Derneği(SASOD), 16 Mart 2018 Cuma günü Adnan Düğün Salonu’nda birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.
SASOD 8. Dayanışma Yemeğini düzenledi  

Sakızköylüler Sosyal Oluşum Derneği(SASOD) Yönetim Kurulu tarafından 16 Mart 2018 Cuma günü Adnan Düğün Salonu’nda geleneksel hale gelen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinin sekizincisi düzenlendi. Dernek Başkan Yardımcısı Kadir Solak bir konuşma yaparak dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Solak ’’ Dernek olarak yaptığınız yardımlardan elde ettiğimiz gelirlerle ihtiyaç sahibi 11 üniversite öğrencimize aylık 200 TL burs veriyoruz. İhtiyaç sahibi bir üniversite öğrencimizin yurt masrafını karşılıyoruz. Hemşehrilerimize özel olarak ta derneğimiz adına 2018 yılı takvimi bastırıp dağıttık. Yurdumuzun değişik yerlerinde yaşayan Hemşehrilerimize ulaşıp çeşitli konularda bilgilendirmek için 680 kişiye SMS gönderdik. Lüleburgaz ve Sakızköy’de ikamet eden 18 hemşehrimize ise gıda yardımı yaptık. Son olarak Sakızköy’de yaşayan ihtiyaç sahibi hastalarımızın kullanması için hastalarımıza motorlu hasta karyolası temin ettik. Daha fazla öğrenciye yardım yapabilmek adına sponsor desteklerini bekliyoruz” dedi.

Yemeğin sonunda Dernek Başkanı İsmail Bağlar Şeremet Yapı A.Ş’ye katkılarından dolayı plaket verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek