Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu haber 18 Mart 2019, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli, Oda ve Dernekleri ziyaret etti

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz’da seçim ziyaretleri kapsamında odalarından ardından dernekleri de ziyaret etmeye başladı.
Murat Gerenli, Oda ve Dernekleri ziyaret etti  

İlk ziyaretini Lüleburgaz’da bulunan Siyami Aslan’ın başkanlığını yaptığı Karadenizliler Derneği’ne yapan Murat Gerenli burada büyük bir ilgi ile karşılandı.

 

Murat Gerenli’ye ziyareti sırasında eşi Aysu Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Lüleburgaz Belediye  Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

 

İlk konuşmayı yapan Karadenizliler Dernek Başkanı Siyami Aslan, “Doktor Murat Gerenli benimde doktorum. Ailece görüştüğümüz arkadaşım. Kendisi ile Lüleburgaz’da da beraber görev yaptık. Şimdi Belediye Başkanı ve aday. Bize ziyaret ettiği için çok mutluyuz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Göreve geldikten sonra en çok hijyene dikkat ettiğini belirten Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Dr. Murat Gerenli burada yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğim zaman mesleğimden dolayı en çok hijyene dikkat ediyorum. Göreve geldiğim zaman Lüleburgaz’ın çöp toplama sistemi hijyeni değildi. Lüleburgaz Belediyesi olarak, yeni atık toplama ve bertaraf sistemine geçiyoruz. Yeni sistemin ilk adımı olarak konteynırlarımızın alımını gerçekleştirdik.  Sahada yaptığımız çalışmalar ve elde ettiğimiz verilerin sonucunda tüm Lüleburgaz’da belirlediğimiz noktalara, dört farklı tip konteynır yerleştirdik.” Dedi.

 

Murat Gerenli saat 20.00’de başladığı ziyaretini soru cevapların ardından saat 22.30’da tamamladı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek