Muhtarlardan Başkan Saygılı’ya ziyaret

Muhtarlardan Başkan Saygılı’ya ziyaret

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Mahallelerdeki istekleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ileten muhtarlar, yapılan çalışmalar için ise teşekkür etti. Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı, “Her mahallemizde yapılan çalışmaları başkanımız ile beraber inceliyoruz ve istekleri de başkanımıza bizzat iletiyoruz. Her isteğimizi yerine getirmek için çalışışıyor” ifadelerini kullandı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saygılı, “Her geçen gün daha çok çalışarak Kırıkkale’mizin her köşesini daha güzel hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Hizmetlerin daha iyi olması için muhtarlarımız ile sürekli istişare içerisindeyiz. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın istekleri ve şikayetlerini bize ileterek hizmetlerin daha hızlı ulamasını sağlıyorlar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber-Foto: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.