Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Mart 2018, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 965 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlar Derneği Başkanı İşçioğlu yeniden aday

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, Nisan ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Kongresinde Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Muhtarlar Derneği Başkanı İşçioğlu yeniden aday  

Başkan İşçioğlu yaptığı açıklamada, “1999 yılında dönemin muhtarları ile birlikte kurmuş olduğumuz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneğimizin kuruluşundan bu yana başkanlığını yaptığım derneğimizde her türlü görevlerde yer aldım. Nisan ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuzda derneğimizin bünyesindeki muhtar arkadaşlarımın da isteği üzere başkanlığa adayım. Derneğimiz köy, mahalle ve belde muhtarlıklarından oluşmak üzere 55 kayıtlı muhtarımız bulunmaktadır. Muhtarlar devletin temel taşı diye adlandırılan resmi bir kurumdur. Köy muhtarlarım, köyündeki yol, su, elektrik gibi sorunlar ile ilgilenmektedir. Her türlü konuda fedakârlıktan kaçınmayan muhtar arkadaşlarım gece gündüz demeden bölgesindeki sıkıntıları gidermek için ilgili birim ve makamlarla irtibata geçerek sorunların giderilmesi için çalışmaktadırlar. Mahalle ve belde muhtarlarım da bölgesindeki ihtiyaç ve sıkıntılarını bölgesindeki eksikleri ve yapılması gereken ne varsa ilgililere bildirip yapılması için çaba sarf etmektedirler. Hal böyle olunca derneğimiz bünyesindeki muhtarlarımla her zaman bir araya gelip sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı görüşüp değerlendirmelerde bulunuyoruz. Dernek Başkanı olarak tüm arkadaşlarım ile beraber paylaştığımız sorunlar hakkında bir derleme yaparak sorunlarımızı değerlendiriyor, ilgili birim veya makamlarla iletişim kurup derneğimizde yetkililerle toplantı düzenleyip sorunlarımıza çözüm arıyoruz. Her ay tüm kurum veya kuruluşlarla birlikte derneğimizde en az 3 veya 4 toplantı yapmaktayız çünkü biz halkın seçtiği ve devletimizin verdiği yetkiye dayanarak görev yapan muhtarlarız, seçilmiş kişileriz. Bünyemizdeki muhtarlarımızla her toplantımızda görevimizi nasıl daha iyi yaparız diye fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Dernek olarak biz bir ekibiz, en ufak bir yanlış yapılmaması için her zaman birbirimizle iletişim halindeyiz. Hizmet anlayışımızda bölgemizdeki dul, yetim, öksüz, durumu olmayan vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapıyoruz. Bu gibi kişilerin annesi, babası veya ailesinden biriymiş gibi düşünüyor, gerek devletimizin sağladığı imkânlardan gerek kişiler veya esnafımızdan her türlü yardımı sağlamakla beraber yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Köy, mahalle ve belde muhtarları olarak bu gibi vatandaşlarımıza bir kardeş, bir abi gibi bakıyor ve saygı duyuyoruz.” dedi.

Nisan ayında yapılacak Olağan Genel Kurul’un hayırlara vesile olmasını dileyen İşçioğlu, “Bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan tüm kurum ve kuruluş amirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar sevgi saygı ve hürmetle selamlarım.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek