Mugada'da Tapu Sevinci
Vali Seyfettin AZİZOĞLU, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin ÇETİN, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erol KESERCİ, Harita Mühendisi Erdem KOÇ, Şehir Plancısı İlker SARIKAYA, Mimar Özgür UYSAL, Arıönü Köyü muhtarı Erdal ATEŞ ve köy halkının katılımı ile 1995 yılında İl İdare Kurulu kararıyla onaylanan 6 hektarlık imar planının devamı olan 27 hektarlık alanda hazırlanan 2.etap 18. madde uygulaması sonucunda yer sahiplerine tapuları dağıtıldı.

Tapu dağıtımında, söz konusu alanların turizme kazandırılması için önemli olan bu planın canlandırılabilmesi, hayata geçirilebilmesi için 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. madde uygulamasının yapılmasının gerekliliğini vurgulayan Vali Seyfettin AZİZOĞLU yer sahiplerine “İl Özel İdareleri arasında 18. madde uygulaması yapan nadir illerin arasında yer alıyoruz. Yerlerinize sahip çıkın, değerlerini bilin. Başkalarının gözü sizin bu yerlerinizde. Bizler bu işler sayesinde yerinize değer katıyoruz. Sizler İl Özel İdaremizden mevzuat hükümlerine göre alacağınız ruhsatla yapılaşmanızı gerçekleştirebilirsiniz.”dedi.

Daha sonra yer sahiplerine tapuları dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mugadalı 9 yıl önce

vatandaşlar uyanın yerlerinizi ucuza satmayın zaten orman alanları birilerine peşkeş çekildi bakalım ne kadar ağaç kesilecek inşaat yapılacak zaman geçtikçe göreceğiz orman larımızın kesilip yok olmasına hayır demeliyiz nerde muhtar nerde ihtiyar heyeti göreve davet ediyorum