MHP Borçka Olağan Genel Kurulu Kongresi Yapıldı

2017-04-26 07:15:05

 MHP Borçka Olağan Genel Kurulu Kongresi Yapıldı

Borçka Milliyetçi Hareket Partisi’nin Olağan Genel Kurulu Kongresini gerçekleştirdi.

Tekbaş Düğün Salonunda yapılan Genel Kurulu Kongresine MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, İlçe Başkanları, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz Ülkü Ocakları Artvin Şube Başkanı İrfan Kuzu,  Muhtarlar ve partililer ve davetliler katıldı.

Tek liste ile gidilen Olağan Genel Kurul’un açılış programı Saygı Duruşunun yapılması, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Olağan Genel Kurul Kongresi için Divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanlığına MHP İl Başkanı Serdar Kılınç,  Divan üyeliklerinde ise Okan Aktaş ve İrfan Kuzu, Rafet Abay,  Murgul Kadın Kolları Başkanı İsmihan Özcihan ve Kerim Akçay oy birliği ile seçildi.

Yeniden başkanlığa aday olan Recep Çırak Faaliyet raporunu açıkladı. Dilek ve temennilerden sonra seçime geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Yönetim Kurulu Asıl Üyeler; 1-İmdat Kasımoğlu, 2-Recep Durmuş, 3- Ali Magunacı, 4- Cafer Yıldız, 5- Fahrettin Küçük, 6- Funda Aydın, 7- Suzan Keskinkurt, 8-  Remzi Atan, 9- Ömer Faruk Yaşar, 10- Hasan Selim, 11-Recep Alpaydın, 12- cemil Ataman, 13- Kerim Akçay, 14-  Hayrettin Cebir.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; 1. İsmail Durmuş, 2- Recep Aydın, 3- Semiha Dişli, 4- Semra Alpaslan, 5- Hasan Çırak, 6- Refik Yerebakan, 7- Oktay Bayramoğlu, 8-Coşkun Koçal, 9-Sultan Nişan, 10-Özlem Alpaydın, 11-Nazım Aydın, 12-  İsmail Subaşı, 13- Ali Nalbant,14 Şevki Nişan.”

 Delegelerimize Teşekkür Ediyorum

Olağan Genel Kurulun ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Recep Çırak, “MHP Borçka İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Ben delegelerimize bize vermiş olduğu destek ve güvenlerinden dolayı yönetim kurulumuz adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Memlekete hizmet etmenin çeşitli yolları vardır. İlle de iktidar hizmet eder diye bir kural yoktur.

Demokraside her kurumun kuruluşun, STK’ların, Odaların,  siyasi partilerin, medyanın, kısaca her bir bireyin, her bir vatandaşın oy verme dışında sürekli olan görevleri vardır.  Borçka MHP İlçe Başkanlığı bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarına aynı anlayışla devam edecek. Biliyorsunuz MHP olarak bizim şiarımızda, “ÖNCE ÜLKEM MİLLETİM, SONRA PARTİM” anlayışı var.  Olağan Genel Kurulumuza katılan ve bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” dedi. 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com