Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Mart 2018, Salı 09:46 tarihinde eklendi. 1430 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mektebim öğrencilerinden etkileyici performans

Mektebim Koleji Lüleburgaz Kampüsü öğrencilerinden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle etkinlik gerçekleştirildi.
Mektebim öğrencilerinden etkileyici performans  

Okulun Konferans Salonunda ve sonrasında Bercadia AVM’de 18 Mart Pazar günü Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olması dolayısıyla öğrenciler tarafından bir takım etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde aziz şehitler ve Ulu Önder Atatürk yad edilirken, Çanakkale Zaferi coşkuyla kutlandı. Okulun Sahne Sanatları topluluğu, okul orkestrası, drama ve tiyatro kulübünün sahneye aldığı gösterilerde veliler duygusal anlar yaşarken, sahnede izledikleri çocuklarıyla gurur duydular. Çocukların etkileyici performansı tüm izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek