Makedonya’dan Gelenlerden Mesaj Var

2020-04-30 18:00:30

Makedonya’dan Gelenlerden Mesaj Var

Artvin Çoruh Yurdu’nda kalan tüm misafirler, Artvin Valiliği’ne, Kızılay’a, AFAD’a, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Mehmet İmamoğlu, “ Makedonya’dan Türkiye’ye dönüşümüzde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devlet yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Burada çalışanlar ellerinden  geleni ardlarına koymadılar tüm sıkıntılarımızı gidermeye çalıştılar Çoruh Yurdu’na Artvin Valiliği’ne, devletimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Mehmet İmamoğlu’nun çocukları da İstanbul Ümraniye’den paylaştıkları videoyla babalarının sağlıklı olmalarından dolayı  memnuniyetlerini dile getirerek herkese ayrı ayrı teşekkür etti.  

Karantina sürecini yaşayan 270 kişiden bay bayan misafirlerin bir kısmı   Artvin Valiliği’ne, AFAD’a, Kızılay’a, Emniyet mensuplarına Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü’ne ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Makedonya’dan Gelenlerden Mesaj Var

Mehmet İmamoğlu’nun çocukları İstanbul Ümraniye’den görüntü çekip  tüm teşekkür etti. Mehmet İmamoğlu’ da buradakilere teşekkür ederek selam gönderecek.

Makedonya’dan gelenler 14 gün Artvin’de karantinadalar 270 kişinin bir kısmı görüntüler çekerek hem Artvin Valiliği’ne hem Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, AFAD ekiplerine ve Kızılay’a kendilerini çok iyi ağırladıklarından dolayı hiçbir sorun olmadıkları için teşekkür ettiler.  Çoruh Yurdunda karantinada kalan bay bayan olmak üzere tüm misafirler çektikleri görüntülerle teşekkürlerini ilettiler.

Mehmet İmamoğlu, “ Öncelikle Makedonya’dan dönüşte bize yardımcı olan Sayın Cumhurbaşkanı ve devlet yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Buradaki çalışanlar ellerinden geleni ardına koymadılar, tüm sıkıntılarımızda yardımcı olmaya çalıştılar.Çoruh Yurdu’na Artvin Valiliğine, devletime çok teşekkür ediyorum.

Ülkemizde tüm zorluklara rağmen transfer konusunda yardımcı olan Sayın Cumhrbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, en önemlisi bize burada evimizde gibi hissettiren Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Artvin Çoruh Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu çalışanlarına 

Atvindeki günlerimiz çok iyi geçiyor Afad Kızılay kuruluşları polislerimiz bizimle çok ilgileniyor. Bize burada çok iyi sahip çıkıyorlar. 

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com