Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Kasım 2018, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 999 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Şentürk “Mevcut yönetime sahip çıkmalıyız”

CHP Haftalık Halk Toplantısında konuşan belediye aday adayı Koray Şentürk, yerel seçimlere kadar mevcut yönetime sahip çıkmak zorunda olduklarını söyledi.
Koray Şentürk “Mevcut yönetime sahip çıkmalıyız”  

CHP’den belediye başkan aday adayı olan Av. Ş. Koray Şentürk, yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Belediyesi hepimizin, CHP’nin belediyesi şuanda. O anlamda 31 Mart 2019’a kadar belediyemizin, belediye politikalarımızın her türlü yanındayız, destekçisiyiz. Biz aday adayları olarak sadece belediye başkan aday adayları olarak değil, ilçe örgütü olarak meclis üyesi adayları olarak ve tüm partililer olarak belediyemize, mevcut yönetime her türlü sahip çıkmak zorundayız. Bunun aksi söz konusu bile olamaz. Biz 31 Mart’ta AKP ile mücadele edeceğiz, Lüleburgaz Belediyesinin mevcut yönetimi ile değil. Bu anlamda herkesi hassas olmaya çağırıyorum.

Bunun dışında 29 Ekim geçti, 8 Kasım geçti, 10 Kasım geçti. Şehir olarak Lüleburgaz halkı olarak Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine, CHP ilkelerine ne kadar coşkuyla bağlı olduğumuzu tüm kent olarak gördük. Hatta daha da ileri gideyim. Burada sadece CHP’liler değil, hemen hemen kentin tamamının aynı coşkuyu yaşadığını gördük. Tabi ki bu coşkunun ortaya çıkarılmasında belediyemizin de son derece değerli katkıları olmuştur.

“Aday belli olana kadar proje sunmaktan yana değilim”

Ben burada hiçbir zaman son ana kadar AKP’yle ya da diğer partilerle sahada seçim mücadelesi yapıncaya kadar proje vermekten, proje sunmaktan yana değilim. Biz burada AKP zihniyetine karşı nasıl hep birlikte politika geliştireceğiz bunun derdinde olmalıyız. Tabi ki burada bize genel merkez nezdinde de destek olunacak. Öncelikle partimizin genel nezdinde partimizin genel merkezi yerel seçimlerde uygulayacağımız genel politikaları satırbaşları halinde bize sunacaklar. Sonra adayımız ve seçime gireceğimiz tablolar belli olduktan sonra tabi ki yerel bazda, Lüleburgaz bazında projelerde ortaya çıkacak. Ben bir önceki dönemde aday adayıydım. Bir önceki dönem adaylar nezdinde olmasa bile alt kadrolar nezdinde çok ciddi çekişmeler vardı. Ancak şuanda görüyorum ki her şey yolunda gidiyor. Sadece bir takım partililerimizin neden ortaya çıkmıyorsunuz, neden daha fazla çalışmıyorsunuz, neden projelerinizi sunmuyorsunuz gibi yakınmaları oluyor ancak bunun zamanı değil arkadaşlar. Şuanda her şey yolunda gidiyor. Bütün aday adayı arkadaşlarımız gerek mevcut belediyemizin, gerekse belediyemizin zarar görmemesi adına şuanda sükûnetini koruyorlar. Sizlerden de ricam bu olacak. Zamanı geldiğinde hepimiz hem hızlanacağız, hem projelerimizi ortaya koyacağız hem de hep beraber yürüyeceğiz, koşacağız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek