Karlı Zirvede Evlilik Teklifi

2018-03-19 07:38:48

Karlı Zirvede Evlilik Teklifi

Artvin Merkez Atabarı Kayak Merkezi’nin hemen üzerinde bulunan 2 Bin 300 rakımlı Keçi Dağı'nın karlı zirvesine çıkan 29 yaşındaki Uğur Yılmaz, kız arkadaşı 25 yaşındaki Aleyna Saraç'a evlilik teklif etti.

Artvin Borçka ilçesinde müteahhitlik yapan 29 yaşındaki Uğur Yılmaz, 1,5 yıl önce tanıştığı öğretmen kız arkadaşı Aleyna Saraç’a ilginç bir evlilik tekliflinde bulundu. Aynı zamanda Offroadcu ve Artvin doğasına aşık olan genç adam sevdiği kıza evlilik teklifini zirvede vermek istedi. Bunu için profesyonel anlamında yardım için Beşli Organizasyon ve fotoğraf sanatçısı Hakan Aydın’la görüştü. Organizasyon işin Beşli Organizasyon yetkilisi Emre Altıparmak yaparken, bu anı ölümsüzleştirmek işini ise Hakan Aydın tarafından organize edildi.  Çift gezi amacıyla Atabarı Kayak Merkezine çıktı. Buradan kar motoruyla 2 bin 300 metre yüksekliğinde bulunan Keçi Dağı zirvesine ulaştılar.

Kar Üzerine Serilen Kırmızı Halıda Evlilik Teklifi Yaptı

Kar üzerinde kırmızı halıyı ve üzerinde “bir ömür boyu benimle mutluluğa var mısın”, “gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum” gibi yazılı dövizler gören genç kız neye uğradığını şaşırdı. Bunun üzerine akordeon eşliğinde diz çöken genç adam cebinden çıkarttığı yüzükle evlilik teklifinde bulundu.  Uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamayan Aleyna Saraç  bir süre sonra erkek arkadaşına 'Evet' dedi.

Aynı zamanda offroad tutkunu olan Uğur Yılmaz, “Artvin’in bir birinden güzel zirveleri var. Hayatımı paylaşacağım kişiye evlilik tekfini bu zirvede haykırarak dile getirmek istedim” dedi.

Yılmaz; “Beşli Organizasyon Sahibi Emre Altıparmak ve ilimizde profesyonel anlamda fotoğrafçılık yapan Hakan Aydın’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bir birinden güzel fikirlerle bu mutlu gününe bize ışık tuttular. Emeklerinden dolayı ikisine de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.  

Genç çiftlerin bu mutlunu günlerinde kayıt altına alan profesyonel fotoğrafçı Hakan Aydın ise; son yıllarda doğada evlilik teklifi ve dış mekan çekimlerine ilginin yoğun olduğunu söyledi. Aydın, “Bir zamanlar stüdyoda çekilen düğün fotoğrafları vardı. Şimdi yerini doğada çekilen klipler ve fotoğraflar aldı” diye konuştu.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com