Müdür Eyüp Kumaş kalbine yenik düştü

YEREL 08.03.2023 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2328+ kez okundu.
 

Müdür Eyüp Kumaş kalbine yenik düştü

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş hayatını kaybetti.
Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, rahatsızlanarak Vezirköprü Devlet Hastanesine giden Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Eyüp Kumaş, doktorların uzun uğraşlarına rağmen hayata döndürülemedi.   İlçede Halk Eğitimi Merkezinde ve farklı okullarda müdürlük görevinde bulunan, aslen Trabzon nüfusuna kayıtlı, evli ve 3 çocuk babası Eyüp Kumaş 51 yaşındaydı.   Eyüp Kumaş'ın cenaze töreninin ne zaman yapılacağı ise henüz netleşmedi.  
Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş hayatını kaybetti.

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, rahatsızlanarak Vezirköprü Devlet Hastanesine giden Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürü Eyüp Kumaş'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Eyüp Kumaş, doktorların uzun uğraşlarına rağmen hayata döndürülemedi.

 

İlçede Halk Eğitimi Merkezinde ve farklı okullarda müdürlük görevinde bulunan, aslen Trabzon nüfusuna kayıtlı, evli ve 3 çocuk babası Eyüp Kumaş 51 yaşındaydı.

 

Eyüp Kumaş'ın cenaze töreninin ne zaman yapılacağı ise henüz netleşmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.