Bayburtlu -'Sorunlara kör taklidi yapılıyor’

04.03.2023 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2232+ kez okundu.
 

Bayburtlu -'Sorunlara kör taklidi yapılıyor’

CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Vezirköprü’deki sorunlar ile ilgili yerel yöneticileri eleştiren bir açıklama paylaştı.
CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Vezirköprü’deki sorunlar ile ilgili yerel yöneticileri eleştiren bir açıklama paylaştı.   Dolmuşçu esnafının sorunlarına dikkat çeken Bayburtlu; “Dolmuş var, durak yeri yok, hat var dolmuşçu esnafını düşünen yok, yeni hastanemizin orda dolmuşçularımızın barınması için yapılan herhangi bir faaliyet yok.” dedi.   Bayburtlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Halkımıza yeni hizmetler sunmak için çalışmalar yapıyoruz, arayışlar içerisindeyiz, farklı projeler üretmeye çalışıyoruz. Fakat ne yazık ki bu düşüncelerimizi bazı kişilerin görmezden gelmesinden dolayı sonuçlandıramıyoruz.   Dolmuş hizmetini konforlu bir şekilde halkımıza sunmak varken, hatlardan çıkar sağlamayı düşünen zihniyet ilçemizde olduğu sürece, halkımıza kolaylık sağlayacak uygulamalar tamamlanmayacak.   Dolmuş var, durak yeri yok, hat var dolmuşçu esnafını düşünen yok, yeni hastanemizin orda dolmuşçularımızın barınması için yapılan herhangi bir faaliyet yok, halkımız hangi hattın nerelerden geçtiğinden bilgisiz, dolmuşların durması için cep yok.    Ne trafiği düşünen var, ne şehir içi trafiğin akışını kolaylaştıracak bir uygulama var, ne de halkın kolay ve konforlu ulaşım sağlamasını düşünen var.   UKOME yetkilileri bu ilçeyi hiç denetletmeyi düşünüyor mu, dolmuşçu esnafına ve halkımıza kolaylık sağlamayı düşünüyor mu merak konusu.” 
CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Vezirköprü’deki sorunlar ile ilgili yerel yöneticileri eleştiren bir açıklama paylaştı.

CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, Vezirköprü’deki sorunlar ile ilgili yerel yöneticileri eleştiren bir açıklama paylaştı.

 

Dolmuşçu esnafının sorunlarına dikkat çeken Bayburtlu; “Dolmuş var, durak yeri yok, hat var dolmuşçu esnafını düşünen yok, yeni hastanemizin orda dolmuşçularımızın barınması için yapılan herhangi bir faaliyet yok.” dedi.

 

Bayburtlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Halkımıza yeni hizmetler sunmak için çalışmalar yapıyoruz, arayışlar içerisindeyiz, farklı projeler üretmeye çalışıyoruz. Fakat ne yazık ki bu düşüncelerimizi bazı kişilerin görmezden gelmesinden dolayı sonuçlandıramıyoruz.

 

Dolmuş hizmetini konforlu bir şekilde halkımıza sunmak varken, hatlardan çıkar sağlamayı düşünen zihniyet ilçemizde olduğu sürece, halkımıza kolaylık sağlayacak uygulamalar tamamlanmayacak.

 

Dolmuş var, durak yeri yok, hat var dolmuşçu esnafını düşünen yok, yeni hastanemizin orda dolmuşçularımızın barınması için yapılan herhangi bir faaliyet yok, halkımız hangi hattın nerelerden geçtiğinden bilgisiz, dolmuşların durması için cep yok. 

 

Ne trafiği düşünen var, ne şehir içi trafiğin akışını kolaylaştıracak bir uygulama var, ne de halkın kolay ve konforlu ulaşım sağlamasını düşünen var.

 

UKOME yetkilileri bu ilçeyi hiç denetletmeyi düşünüyor mu, dolmuşçu esnafına ve halkımıza kolaylık sağlamayı düşünüyor mu merak konusu.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.