Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Mart 2017, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 2093 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ebru Minsolmaz “Servetimiz Millet, Kararımız Evet!”

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın eşi Ebru Minsolmaz geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen davete katıldı.
Ebru Minsolmaz “Servetimiz Millet, Kararımız Evet!”

 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin gerçek demokrasiyi inşa edeceğini ifade eden Emine Erdoğan “Kurumlarımıza sızmış hain bir örgütün darbe girişimi, devletimizin güçlü iradesi ve Vatandaşlarımızın direnişiyle bastırıldı. Bu direnişte, kadınların oynadığı rol, dünya demokrasi tarihine geçecek niteliktedir. Kadınlarımız; İstanbulumuz’un üzerinde bir gerdan gibi duran Boğaziçi Köprüsü’nü tankların kapattığını öğrenince, ‘vatan mücadelesi beklemez’ diyerek, pardösüsünü alıp gecenin geç vaktinde sokağa çıktı ve tankların karşısına dikilerek, millet iradesinin sözcülüğünü yaptı. Ağır silahlarla donatılmış bir tankın karşısında, bunu ona yaptıran, demirden daha güçlü bir yürektir, vatanına olan aşktır, demokrasiye  olan inançtır. Türkiye çok tarihi bir dönemeçten geçiyor. 15 Temmuz darbe girişiminde çok net biçimde gördüğümüz vesayetlerin tamamen ortadan kaldırılması ve sivil bir Anayasa için 16 Nisan’da referanduma giderek, ülkemizin demokratik geleceğine oy vereceğiz. Tüm dünyada sistematik değişimlerin yaşandığı bir zamanda, Türkiye de kendi hikayesini yazma gayretindedir. Ulaşmak istediğimiz temel hedef, kurumlarımızı vesayet kalıntılarından temizleyerek, milletimizin iradesini tam anlamıyla hakim kılmaktır. Böylece, gerçek demokrasiyi inşa etmektir” dedi.

 

16 Nisan tarihinde halk oylamasına sunulacak olan anayasa değişikliği hakkında görüşlerini aktaran Ebru Minsolmaz “AK Parti teşkilatları, genel başkan yardımcılarından bakanlarına, milletvekillerinden il bakanlarına yurtiçi ve yurtdışında çok hummalı bir çalışma içinde. AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren millete gidip, birebir temas kurmak, olayları anlatmak, yüz yüze göz göze iletişim kurmak gibi belirlenmiş ilkeleri var. Hem bunu gerçekleştirmek hem de 16 Nisan'ın ne kadar önemli olduğunu anlatmak için kadınlara büyük bir görev düşüyor. 16 Nisan'da neden evet demek bu kadar önemli, neden Türkiye'nin kaderini belirleyecek, neden yol haritamızı belirleyecek, neden bizi 2023 hedeflerimize daha hızlı buluşturacak diye milletimizle buluşup bunları birebir konuşmaya devam edeceğiz. Biz milletimize güveniyoruz. Bu millet her zaman en doğrusunu yaptı. Bundan sonra Türkiye'nin önünü açacak olan millettir. En iyi kararı veriyor. O nedenle 16 Nisan bir dönüm noktası. Bu sistem en azından 12 Eylül darbe Anayasasının aksayan yönlerini ortadan kaldıracak. Ülkemize ve milletimize yakışacak. Tamamen Türkiye'ye özgü ve çok daha faydalı olabilecek bir anayasa. Aziz Milletimiz Güçlü ve Tam Bağımsız Türkiye idealini kabullenemeyen terör örgütlerinin tamamına ve bazı batılı ülkelere 16 Nisan'da gereken dersi verecektir. Türkiye'nin tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ülküsüyle yükselişinin  önüne hiç kimse geçemeyecektir. 102 yıl önce 1915'te Çanakkale'de aziz şehitlerimiz nasıl ülkemizin işgaline müsaade etmediyse 102 yıl sonra 2017'de bu aziz millet de bu topyekün saldırıya karşı dik duruşunu gösterecektir.  Güçlü ve karalı bir Türkiye için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için, istiklalimiz, istikbalimiz ve istikrarımız için Türkiye olarak EVET diyoruz.” Dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek