Borçka’da Sel Tehlikesi 1 Okul Ve 2 Ev Boşaltıldı

2017-10-20 05:23:05

Borçka’da Sel Tehlikesi 1 Okul Ve 2 Ev Boşaltıldı

Borçka’da sel tehlikesinde 1 okul ve 2 ev tedbir amaçlı boşaltıldı.

Borçka’da 2 gündür yoğun yağış sonucunda Aksu Mahallesinde bulunan Aksu Deresinin taşma tehlikesine karşı Borçka İmam Hatip Ortaokulu tedbir amaçlı okul tatil edildiği, öte yandan İlçeye bağlı Demirciler Köyü Merkez mahallesinde 2 ev su taşkınlığı ve heyelan tehlikesine nazaran tedbirli amaçlı boşaltıldığı öğrenildi.

Aksu Mahallesindeki Aksu Deresinin taşkınlarını önlemek amaçlı Borçka Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından İmam Hatip Okulu Bahçesinde taşan yerlere acil önlem amaçlı hafriyatların boşaltıldığı, köylerdeki yol açma çalışmalarını da İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından yol açma ve onarı çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi.

Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ile birlikte Aksu Mahallesinde bulunan Aksu Deresi üzerinde çeşitli incelemeler ve bilgilendirmelerden sonra Vali Ömer Doğanay Murgul ilçesinde incelemelerde bulunmak üzere ilçeden ayrıldı. 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com