Artvinspor Yöneticilerinden Vali Doğanay’a Amatör Spora Verdiği Önem Ve Destekten Dolayı Teşekkür Zi

2017-12-15 05:18:28

Artvinspor Yöneticilerinden Vali Doğanay’a Amatör Spora Verdiği Önem Ve Destekten Dolayı Teşekkür Ziyareti

Amatör Lig'de mücadele eden Artvinspor Kulübü yöneticileri, Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı ziyaret ederek amatör spora verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 Kulüp Başkanı İrfan Yıldırım, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nurettin Albayrak, Cihat Uzun, Sedat Ali Öktem, Göksen Sönmez,  Aykut Bucak, Süleyman Aksakal, Murat Küçükay ve kulüp müdürü Yaşar Akay ile makamında ziyaret ettiği Vali Doğanay’a, kulübe ve amatör spora destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

 Gençleri sporla buluşturmak ve ilde sporun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yola çıktıklarını belirten Yıldırım, hedeflerini paylaştı.

 -Başkan Yıldırım, “Spor camiası olarak Sayın Valimizle onur ve gurur duyuyoruz”-

 Amatör ligin ilk yarının sona erdiğini belirten Yıldırım, kulüplerine ve amatör spora verdiği desteklerden dolayı Vali Doğanay’a teşekkür etti.

 Sporcu bir geçmişi bulunan Vali Doğanay’ın spor camiası için çok büyük bir şans olduğunu belirten Yıldırım,” Sayın Valimiz amatör ligde mücadele etmemize rağmen stada gelerek maçlarımızı türbinden takip ediyor. Amatör spora ve sporcuya büyük ilgi gösteriyor. Her türlü maddi ve manevi destek sağlıyor. Ayrıca Bölgesel Amatör ligde mücadele eden ve ilimizin gururu olan Artvin Hopaspor’un kendi sahasında oynadığı maçlarını türbinden izlemesi spora ve sporcuya verdiği önemi fazlasıyla gösteriyor. Sayın valimiz devletin kapılarını herkese açmasının yanı sıra kendi gönül kapısını da açmıştır. Artvin tarihinde ilk kez bu kadar spora ve gençliğe önem veren bir mülki idare amiri görmüştür. Sayın valimiz tüm Artvinlilerin ve spor kulüplerinin gönlünde taht kurmuştur. Tüm Artvinliler olarak valimizle gurur ve onur duyuyoruz” dedi.

 -Vali Doğanay, “Amatör sporu çok önemsiyorum”-

 Vali Doğanay ise Artvin'in adını taşıyan Artvinspor'u çok önemsediklerini ifade ederek, başarı diledi.

 Valilik olarak ilde spora her türlü desteği verdiklerini belirten Doğanay, ”Spor sevgi, kardeşlik bağlarını geliştirir. Özellikle amatör sporu çok önemsiyorum. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları noktasında sporla buluşmalarına önemli katkı sağlayan Artvinspor Kulübünün değerli yöneticilerini kutluyorum. Sporda sadece saha başarısı önemli değildir. Önemli olan çocuklarımızı ve gençlerimizin yeşil sahalarla buluşmaları, sporla iştigal etmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları çok daha önemlidir. Bu anlamda amatör spor kulüplerimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Artvinspor Kulübünün sporcularının tamamına yakının Artvinli gençlerden oluşmasını da takdirle karşılıyorum. Buradan ilimizde amatör ligde mücadele eden tüm takımlarımıza ve Artvin Hopaspor Kulübümüze başarılar diliyorum” diye konuştu.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com