Artvin’de "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" Etkinliği

2020-05-08 17:23:01

Artvin’de "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" Etkinliği

Artvin’de maske ve eldiven takan trafik polis ve jandarma ekipleri sosyal mesafe kuralına dikkat ederek "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" etkinliği düzenledi.

İl merkezi AVM kavşağında toplanan ekipler, etkinlik kapsamında il merkezindeki belirli noktalarda seyir halindeki araçları durdurarak, sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt’un da katıldığı etkinlikte, ekipler sürücüleri trafik kuralları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri konusunda uyardı.

Ayrıca Vali Doruk ile trafik ekipleri bayan sürücü ve yolculara karanfil vererek, yaklaşan “Anneler Günü’nü” kutladı.

Vali Doruk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelindeki bütün trafik ekiplerinin pandemi döneminde büyük bir sorumluluğu yerine getirdiklerini söyledi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının da il genelinde hassasiyetle uygulandığını belirten Doruk, ilde alınan tedbirlere uyan sürücüler ve vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com