Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Müjde

2019-08-19 08:10:21

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Müjde

Psikoteknik Belgeleri Artık Artvin’den Alınabilecek

 

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından kamuoyuna bir önemli açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamaya göre bugüne kadar il dışından alınmak zorunda kalınan Psikoteknik belgelerinin artık ilimizden temin edilebileceği müjdelendi.

Artvin şoför esnafını yakından ilgilendiren açıklama Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan geldi. Yapılan açıklamaya göre oda ile Özel Livane Sürücü Kursu işbirliği ile bundan böyle psikoteknik belgeleri Artvin’den temin edilebilecek. Konuya ilişkin Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası resmi sosyal medya sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; “ TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN.

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Özel Livane Sürücü Kursu işbirliğiyle yapılan Psikoteknik merkezi ilimize hayırlı olsun Artık Psikoteknik belgeleri ilimizden alınacaktır üyelerimize duyurular, CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN” denildi.

Bu açıklama ile Artvin’deki şoför esnafı önemli bir yükten kurtulmuş oldu.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com