Alpay Balık'tan Üzücü Haber

Bartın'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Bartın Polisgücü Spor Kulübü bayan voleybol takımı başkanı Alpay Balık'tan üzücü haber; Alpay Balık'ın yeterli ilgi ve desteği göremedikleri için bayan voleybol takımının, lige  katılım bedelini yatırmasına rağmen yarın yapacakları yönetim kurulu toplantısıyla lige iştirak etmeyeceklerini açıklamaları bekleniyor.

Başkan Alpay Balık, 26 senelik bir kulübün son 6 sezonunu tüm zorluklara rağmen 1 Lig'de, Büyük Şehir Belediyelerinin milyonluk takımlarına karşı ayakta tutmaya çalışmalarının görmezden gelinmesine çok üzüldüğünü belirtti. Rakip takım başkanlarının, federasyon yetkililerinin bile oralardan arayıp lige katılmamız yönünde baskı yapmalarına rağmen Bartın'da, kendi memleketimizde duyarsız kalınmasına kırıldığını belirtti.

Başkan Balık, ligin artık çok üst düzey oyuncularla ve yüksek maliyetlere ulaşmasının altından kalkılmayacak bir hale geldiğini, 600-700 Bin TL maliyetli takımların ancak ligde kalabildiğini söyleyen Balık, geçen sezon 2 Milyon TL ve üzeri bütçeli 8 takımın ancak play-off'a gidebildiğini, bunlardan sadece 2'sinin Sultanlar Ligi'ne çıktığını söyledi. 

Alt ligimizde, yani 2.Ligde birçok takımın bizim harcadığımız paralarla bırakın 1.Lige çıkmayı, play-offlara bile katılamadığını söyleyen Alpay başkan, "Emeklerimize yazık oldu buna üzülüyorum. Bir başka üzüntüm de Bartın'daki bütün spor kulüplerinin genel problemi sadece tek bir spor kulübü varmış gibi destek sağlanmasıdır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Polisgücü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.