AGC Başkanı Alkan’la Artvin Tanıtım Günleri Üzerine İstişare

2017-10-19 05:09:54

AGC Başkanı Alkan’la Artvin Tanıtım Günleri Üzerine İstişare

Artvin Tanıtım Günlerine öncesi Tunoğlu Organizasyon Sorumlusu Musa Tunoğlu Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Zeki Alkan’ı makamında ziyaret ederek, “Artvin Tanıtım Günleri” üzerine istişarede bulundu.

Tunoğlu Organizasyon Sorumlusu Musa Tunoğlu, 25 – 29 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Artvin Tanıtım Günleri öncesi Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Zeki Alkan’la gerçekleştirdiği toplantıya, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Sevinç, Artvin’in yerel ve ulusal basın mensupları da katıldı.

Tunaoğlu burada yaptığı açıklamada; “Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan “Artvin Tanıtım Günleri” T.C. Kültür Bakanlığı, Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Artvin Dernekler Federasyonu ARDEF’in güç birliği ile 25 – 29 Ekim 2017 tarihlerinde Maltepe Sahil Etkinlik alanında gerçekleşiyor.

Türkiye’nin önemli kültür zenginliğine sahip olan Artvin, yaşam kültürünü ulusal ve uluslararası platformda tanıtmaya hazırlanıyor. 24 Ekim Salı günü Bağdat Caddesinde; siyaset, iş, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri ve halkın katılımıyla “Festival Kortej Yürüyüşü” gerçekleştirilecek. Tanıtım Günlerinde dikkat çekici etkinliklerden biri, çocukların bir araya gelerek 600cm’e 400cm büyüklüğünde dev tuvale çizecekleri Kent Tablosu olarak öne çıkıyor. Yüzlerce çocuğun yapacağı resimler gün sonunda profesyonel ressamlar tarafından kompozisyon haline getirilerek Kadıköy Meydanında billboard olarak sergilenecek.

5 gün sürecek olan festivalde, kültürel zenginlikler ve geleneklerin sunulacağı etkinliklerin yanı sıra, konserler, dans gösterileri, resim sergileri ve eğlenceli yarışmalar düzenlenecek” dedi.

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Zeki Alkan’da 25 – 29 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Artvin Tanıtım Günleri’ne katılım sağlayacağını ve Artvin’in tanıtımı için basın olarak her türlü fedakarlığı ve desteği sağlayacaklarını belirtti.

Tunoğlu’un açıklamalarının ardından toplantı yerel ve ulusal basın mensuplarının fikir alış verişi ile devam etti.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com