TRABZON’UN Pazarkapı Mahallesi’nde istediği 3 TL’yi vermeyen Murat Ergül’e (52) tokat atan ve köpeğini üzerine saldığı iddia edilen İbrahim F. (32) çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından kasten yaralama ve yağmaya teşebbüste bulunma gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Simitçilikle geçimi sağlayan Murat Ergül’ün yüzde 40 özürlü olduğu ve her iki bacağında köpek ısırıklarının bulunduğu ortaya çıktı.

 Suçlamaları Kabul Etmedi

TRABZON Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda kısa bir süre çalıştığı ve denetimli serbestlik yasasından yaralandığı öğrenilen İbrahim F., hakkındaki iddiaları reddetti. Zaman zaman simitçilik yapan Murat Ergül’den dolmuş parası aldığını kabul eden İbrahim F.’nin, “Ben kimsenin üzerine köpek salmadım. Kardeşime bakmakla yükümlüyüm” dediği öğrenildi.

TRABZON’UN Pazarkapı Mahallesi’nde istediği 3 TL’yi vermeyen Murat Ergül’e (52) tokat atan ve köpeğini üzerine saldığı iddia edilen İbrahim F. (32) çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR AĞIR

Trabzon’da ilginç bir olay yaşandı. Simitçilik yaparak geçimini sağlayan Murat Ergül, kendisinden 3 TL isteyen İbrahim F.’ye istediğini vermediği için önce tokat yediğini ardından köpekli saldırıya uğradığı ileri sürerek, şikayetçi oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda bir dönem çalışan ve denetimi serbestlik yasasından yararlandığı öğrenilen İbrahim F., hakkındaki iddiaları reddetti. Zaman zaman simitçilik yapan Murat Ergül’den dolmuş parası aldığını belirten İbrahim F., “Ben kimsenin üzerine köpek salmadım. Kardeşime bakmakla yükümlüyüm” dediği öğrenildi.

HAYVANIYLA TEHLİKE YARATTI

Kasten yaralama, hayvanını serbest bırakarak tehlike yaratma ve yağmaya teşebbüste bulunduğu iddiasıyla tutuklanan İbrahim F.’den şikayetçi olan Murat Ergül’ü olay yerinde bulunan bazı tanıklar da doğruladı. Murat Ergül’e iki tokat attığı daha sonra da köpeğini özürlü adamın üzerine saldığı iddia edilen İbrahim F. hakkındaki soruşturma tüm hızıyla sürüyor. Bu arada Murat Ergül’ün yüzde 40 özürlü olduğu ve her iki bacağında köpek ısırıklarının bulunduğu ortaya çıktı.