Netflix Türkiye mayıs ayı takvimi belli oldu

Netflix'in mayıs takvimi belli oldu. Programda "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Bridgerton", "Sen Büyümeye Bak", "Atlas", "Çılgın Kahvaltılık" ve "Eric" gibi yapımlar yer alıyor.

27 Nisan 2024 12:49

123

Netflix Türkiye mayıs ayı takvimi belli oldu

223

A Man in Full - 2 Mayıs: Carina, ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur.

323

Neandertallerin Sırrı - 2 Mayıs: Bu belgesel, Neandertallerle ilgili gizemleri ve fosil kayıtlarının bize hem yaşamları hem de yok oluşları hakkında neler söylediğini inceliyor.

423

Çılgın Kahvaltılık - 3 Mayıs: Süt ve mısır gevreğinin kahvaltıya hükmettiği zamanlarda, devrim niteliğindeki yeni bir hamur işi yüzünden dev şirketler birbirine girer. Jerry Seinfeld'den Pop-Tart'lı bir komedi.

523

John Mulaney Presents: Everybody's in L.A. - 3 Mayıs: Carina, ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur.

623

Selling The OC: 3. Sezon - 3 Mayıs: Oppenheim Grup'ta çalışan hırslı emlakçılar gayrimenkul piyasasındaki güçlerini artırmaya çalışırken kişisel dramalar, büyük çaplı mesleki girişimlerinin önüne geçiyor.

723

Roast of Tom Brady - 5 Mayıs: Yıldız sporcular ve komedyenler, NFL'in gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucusunu yerin dibine sokmak için bir araya gelirken Tom Brady tüm bu alaycı şakalara katlanmak zorunda.

823

Kore'nin Süper Zengin Yabancıları - 7 Mayıs: Singapurlu iş insanları, lüks markaların İtalyan vârisleri ve Pakistanlı soylular. Kore'de yaşayan multimilyarderlerin lüks yaşamlarını ve neden bu ülkeye geldiklerini keşfedin.

923

Kimler Geldi Kimler Geçti - 9 Mayıs: Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.

1023

Gelinin Annesi - 9 Mayıs: Bu keyifli romantik komedide tropik bir adadaki düğün, gelinin annesinin damadın babasının eski sevgilisi olduğunu öğrenmesiyle felaketin eşiğine gelir.

1123

Pokemon Yeni Ufuklar: Dizi: 2. Kısım - 10 Mayıs: Yükselen Volt Vurucuları, korkusuzca kara Rayquaza'yı aramaya devam ederken Liko ve Roy her dönemeçte becerilerini artırıyor!

1223

Prenses Gücü: 3. Sezon - 13 Mayıs: Taç giydikten sonra prenseslerin yeni bir görevi vardır: Prenses Macera Akademisi'ne kabul edilmek! Ama önce altı görevi tamamlamaları gerekir.

1323

Bridgerton: 3. Sezon: 1. Kısım - 16 Mayıs: Sosyeteye takdim edilen genç kızlar, sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur.

1423

Downton Abbey: Yeni Bir Çağ: - 20 Mayıs: Bu bol ışıltılı ve ihtişamlı öyküde Crawley ailesi ile çok sevdikleri çalışanları, Downton’da bir sessiz film çekiyor ve Güney Fransa’da yeni maceralara atılıyor.

1523

Sen Büyümeye Bak - 23 Mayıs: Fırat ve Can, Melisa'yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirken, kendileri için küçük bir dünya yaratmaya çalışırlar. Ortak bir acıyla bağlanan bu ikili, hem iki taze ev arkadaşı hem de bir baba ve oğul olurlar. Her ikisi için de zor geçen bir yılın ardından Fırat, aşkı yeniden bulmasına yol açacak tesadüfler ile karşılaşır ve hayatlarına yeni biri girer.

1623

Mulligan: 2. Kısım - 24 Mayıs: Mulligan ve kabinesi, Amerika'dan geriye kalanı ayakta tutmak için el ele vererek çalışırken yolcu gemileriyle, elektrik kesintileriyle ve kendi beceriksizlikleriyle uğraşır.

1723

Atlas - 24 Mayıs: İnsanlardan da yapay zekâdan da hiç hazzetmeyen zeki bir veri analisti (Jennifer Lopez) kaçak bir robotu yakalama görevi ters gidince tek umudunun yapay zekâ olabileceğini anlar.

1823

My Oni Girl - 24 Mayıs: Kayıp annesini bulmak için yazın kar yağarken kendisini gizemli bir yolculuğa sürükleyen dikbaşlı bir kızla maceraya atılan utangaç bir çocuk hayır demeyi öğrenebilecek midir?

1923

Kötülüğün Rengi: Kırmızı - 29 Mayıs: Tri-City bölgesindeki bir kumsalda işlenen korkunç cinayet, yeraltı suç dünyasını açığa çıkarırken bir savcının ve cevap arayışındaki kederli bir annenin cesaretini sınar.

2023

Şeytanın Dansçıları: 7M Adında Bir TikTok Tarikatı 29 Mayıs Bu belgesel dizisi, menajerliğini üstlendiği TikTok dansçılarını tuzağa düşüren bir tarikatın manipülasyon taktiklerini ve ailelerin, sevdiklerini kurtarma çabasını aktarıyor.

2123

Eric - 30 Mayıs: Yanında azimli bir polisle birlikte dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir baba, 1980'lerin New York sokaklarında kendi sorunlarıyla boğuşur.

2223

Geek Girl - 30 Mayıs: Hep bir yerlere ait olmak isteyen ve tuhaf biri olan ergen yaştaki Harriet sonunda Londra'daki önemli bir model ajansı tarafından keşfedilir ve bazı insanların göze çarpmak için yaratıldığını öğrenir.

2323

Senin Bir Parçan - 31 Mayıs: Geride kalanlar ve yetişkinliğe geçiş temalı bu duygusal ve acı tatlı dramada bir genç, paramparça olan dünyasını yeniden toparlamaya çalışır.