Haberler

Fatih Erbakan, "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" diyen Bahçeli'yi yaşıyla vurdu

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" eleştirisine yanıt verdi. Erbakan, 'Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkındaki sözlerine de yanıt verdi.

"SOYADININ AĞIRLIĞINI TAŞIMAKTAN ACİZ"

Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 6,19 oy alarak Türkiye genelinde üçüncü parti konumuna yükselen Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan için, "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir" ifadelerine yer vermişti.

ERBAKAN, YAŞIYLA VURDU

MHP liderinin bu sözlerine yaşı üzerinden göndermede bulunarak yanıt veren Erbakan, "Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP'yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde" şeklinde konuştu.

TARTIŞMA "JET YAKITI" ÜZERİNDEN ÇIKTI

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada isim vermeden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hedef alarak, "Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye'yi suçlaması, jet yakıtı satıldığını iddia ederek Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir. 3-5 belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttifakını zaafa uğratmak dışında gayeleri yok." sözlerini kullanmıştı.

ERDOĞAN DA ÇOK KIZMIŞTI

Fatih Erbakan'ın Kürecik Radar Üssü ile ilgili iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da kızdırmıştı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda konuşan Erdoğan, isim vermeden Fatih Erbakan'a yüklenerek "Şu utanmazlığa bakın. Kürecik'teki radar üssü ile ilgili benzer yalanlara sarıldıklarını görüyoruz. Kürecik'teki radar merkezinin ülkemizin güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi bağı irtibatı yoktur ve olamaz. Böyle yalan söylemeyin kurtulamazsınız. Bunun hesabını da ebedi alemde vereceksiniz. Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden siyaset yapılmaz. Kendi devletine ve milletine iftira atarak da siyasetçilik oynanmaz. Varsa bir belgeniz, deliliniz çıkarırsınız ispat edersiniz. Bunu yapmıyorsanız kusura bakmayın ama müfteri damgası yemekten kurtulamazsınız. Gündeme gelmek uğruna hiç kimsenin Türkiye'nin Filistin davasındaki örnek duruşuna gölge düşürme lüksü yoktur" demişti.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Politika

Yeniden Refah Partisi Devlet Bahçeli Fatih Erbakan MHP 3.Sayfa Politika Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

500

Yorumlar (55)

Burak ERGÜL:

En sonunda birisi Dede yaşında olduğunu söylemiş .

1114
135
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Hatta 2010' lu yılların başındaki sözlerini video gösterisi ile hatırlatmalıydı.. Daha daha anlamlı olurdu...

yanıt131
yanıt16
Sebati Can:

Bahçeli'yi muhatap almaması Fatih Erbakan'ı benim gözümde yüceltti.

908
203
yanıtYanıtla
MANAM 61:

ne kadar yuceltti mal

yanıt130
yanıt440
Mars Jubiter:

Şunu herkes bilsin ki MHP halkın oyuyla meclise gelmedi halk onu baraj altına bıraktı ne olmuştu akparti ben istersem barajı geçmiş sayılır ama halk MHP ismedi nasıl olurda başkası ben istesem olur diyor şimdiki partiler parti çıkarları ve bolca hazine de milyonlarca para harcıyor bir şehirde miting yapıyor diğer şehirlerde parayla otobüs uçakla sehirci aliyor yeni düzenlemeler sadece Türkiye'nin çıkarına anayasa yapmalıdır parti çıkarına olmasın ama kim yaparki evet arkadaşlar mülteci çok sorun

yanıt141
yanıt46
İsa Taş:

Ağzına yüreğine sağlık MUHAMMED ALİ FATİH ERBAKAN

651
170
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Adam gibi adam Fatih Erbakan Kendine yakışanı açıklamayı yapmış Önümüzdeki seçim tek oy vereceğim parti Yeniden Refah Partisi tek düşüncesi vatan millet..

503
155
yanıtYanıtla
hakan er:

Yanlız değilsin kardeşim yüreğine sağlık

yanıt171
yanıt44
Kasım Ekşi:

Benim ve ailemin oyu da ona.

yanıt75
yanıt26
Sabahattin Polat :

Bizde DEM partisine vereceğiz

yanıt20
yanıt113
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title