Arda Güler İspanya'da manşetlerde: "Bu çocuğun meleği var"

Özgür Koç
27.04.2024 - 14:06 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 14:17

Real Madrid formasıyla kariyerinin ilk LaLiga karşılaşmasına Real Sociedad karşısında çıkan ve attığı golle takımına galibiyeti getirerek maçın adamı seçiler Arda Güler, İspanya'da manşetleri süsledi. İşte detaylar...

Arda Güler İspanya'da manşetlerde: "Bu çocuğun meleği var"

AJANSSPOR - HABER

İspanya LaLiga'da 33. haftanın açılış maçında Real Madrid, Real Sociedad engelini tek golle geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Real Madrid'de Arda Güler, maça ilk 11'de başlarken 29. dakikada kaydettiği golle takımına 3 puanı getirdi.

İspanyol basını, Arda Güler'in performansını manşete taşırken milli futbolcu için övgü dolu sözler kullandı. İşte İspanyol basınının Arda Güler manşetleri:

AS: "Real Madrid bir elması transfer etmiş"

İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan haberde Arda Güler için, "Spot ışıklarını bir araya getirdi. Arda Güler'in ligde 11'de başladığı ilk maçta attığı gol, Madrid'i şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı. Real Madrid, Real Sociedad'ı gol yemeden mağlup etti. Arda Güler, Real Madrid'in bir elması transfer ettiğini bir kez daha gösterdi." ifadelerini yer verildi.

"Bu çocuğun bir meleği var"

Karşılaşmanın ardından AS'ın internet sitesinde ise Arda Güler için şu sözlere yer verildi:

"Bu çocuğun bir meleği var ve o nasıl bir melek. Türk oyuncu, Ancelotti tarafından kendisine verilen başlangıcın avantajını kullandı ve Remiro'yu bacaklarının altından geçerek maçın ilk golünü attı."

"Kalitesini sergiliyor"

Bir diğer spor gazetesi Marca'da yer alan haberde ise "Arda, Real Madrid'i şampiyonluğa hazırlıyor" başlığı kullanıldı.

Arda Güler'e Real Sociedad karşılaşması için maç puanı olarak 8 verilirken, "Arda Güler, ligdeki ilk maçında prestijli bir rakibe karşı iyi bir iz bıraktı. Kalitesiyle harika bir performans sergileyen Arda Güler güzel bir maç çıkardı. Savunmada çok kararlı ve kalitesini sergiliyor." ifadeleri yer aldı.

19 yaşındaki futbolcu için ayrıca, "Arda Güler Anoeta'da ilk maçına çıktı ve beklentileri doğruladı. Ancelotti'in kendisine verdiği 98 dakikada yeteneğini zaten göstermişti." denildi.

Mundo Deportivo'daki maç haberinde ise şu ifadeler kullanıldı, "Arda Güler'in attığı gol, aklı Bayern Münih maçında olan Real Madrid için en güzel haber oldu."

"İş bırakması için çok az şey yetiyor"

El Pais gazetesinde maçla ilgili yer alan haberde de Arda Güler'den övgüyle bahsedildi.

Haberde, "Arda Güler, LaLiga'dak ilk maçında Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçına 4 gün kala Real Sociedad karşısında galibiyeti getirdi. Arda Güler'in iz bırakması için çok az şey yetiyor." denildi.

"Umut verici bir sezonu var"

Relevo'daki haberde ise Arda Güler'in sezonun kalan bölümündeki maçlarda önemli bir rol üstlenebileceğine dikkat çekildi.

Haberde, Arda Güler'in performansına ilişkin, "Her şey yolunda gitti. Arda Güler'in günüydü. San Sebastian'da parladı ve bu fırsatı iyi değerlendirdi. Real Madrid'in yeni yıldızının dakikalara ihtiyacı yok, sadece saniyeler. Kulüpte Arda Güler'le coşku yaşanıyor. Sakatlıklar ve az süre alması nedeniyle kötü bir başlangıçtan sonra kalitesinden asla şüphe etmediler. Arda Güler'in hala önemli bir rol oynayacağı ve umut verici bir sezon sonu var." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler