Akşener'e büyük tepki: Tonlarca rezene çayı içse de hazmedemez

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sarfettiği sözler sonrası AK Parti'den çok sert bir açıklama geldi.

Akşener'e büyük tepki: Tonlarca rezene çayı içse de hazmedemez
Akşener'e büyük tepki: Tonlarca rezene çayı içse de hazmedemez
GİRİŞ 30.03.2023 10:00 GÜNCELLEME 31.03.2023 08:58
Bu Habere 309 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sosyal medya hesabından "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir." diyerek çıkış yapan Akşener'e AK Parti'den cevap geldi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"YAKIŞIKSIZ VE NİTELİKSİZ"

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dünkü grup toplantımızda eser ve hizmet temelli seviyeli bir seçim yarışı olması temennisinde  bulunmuştu.

Ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri, yakışıksız ve niteliksiz bir kampanya yürüteceklerinin ilanı oldu.

Sn Akşener yaptığı paylaşımda bir gerginlikten bahsediyor ve Cumhurbaşkanımıza karşı yakışıksız bir üslup kullanıyor. Kullanılan bu yakışıksız dili ve tutumu kınıyoruz, kendilerine iade ediyoruz

"TONLARCA REZENE ÇAYI İÇEREK BİLE HAZMETMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Bu saldırgan üslubun sebebini biliyoruz. Kendi adaylarını ilan ettiklerinden beri PKK’nın defalarca açık destek ilan ettiği bir yapının parçası olarak yola devam etmek zorunda kaldıklarını görüyoruz. Kuşkusuz bunu tonlarca “rezene çayı” içerek bile hazmetmek mümkün değildir…

Şayet birileri siyasi gerginlik nerede diye tespit etmek istiyorsa, Sn Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı ilan edildiği anda yanındaki genel başkanlardan hangisinin gerginlik konusunda diğeriyle yarıştığına bakmalıdır…

Böylece aslında 7’li masada kimin günlük doz olarak kaç papatya çayı içmeye ihtiyacı olduğunu tespit edebilirler…

"AKŞENER'İN TEK DERT ETMESİ GEREKEN KONU PKK'NIN KENDİLERİNE VERDİĞİ DESTEK"

“Hakarete uğradım” diyerek masadan kalkmak, sonrasında mecbur kalıp tekrar o masaya oturmak nerede olduysa siyasi gerginlik oradadır…

“Kumar masasıyla noter masası arasında kaldık” dedikten sonra mecburi geri dönüş nerede yaşanmış ise gerginliğin adresi orasıdır!

Aslında Sn Akşener’in şu anda tek dert etmesi gereken konu, kendi Cumhurbaşkanı adaylarına PKK tarafından üst üste açıklamalarla neden destek verildiği olmalıdır. Hatta kendi adaylarına destek vermek için PKK’nın eylemlerine ara verme kararı alması tüm gündemini işgal etmelidir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 309
  • Brl 64 1 yıl önce Şikayet Et
    Akılotu varsa ondan içsin bu kadın
    Cevapla
  • Yakut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaa bi git kızım otur evinde.Siyasetten zerre anlamıyorsun.Zaten bir TV kumandası gibisin.Sahiplerin hangi kanala yönlendirirse o kanaldasın.Senin vatanla milletle işin olamaz.Sahte ülkücülük yapma yemezler.
    Cevapla
  • Ay-yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğana ne kadar güveniyorsam karşı zihniyetide o kadar tehlikeli buluyorum ALLAH şerlilerden korusun
    Cevapla
  • ADEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadında bir ölçü, nezaket yok zaten gittiği her yeri karıştırıyor. Muhatap dahi alınmamalı.
    Cevapla
  • Aliay 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl gergin olan sensin meral kilictaroglu adaylığını açıklarken ki suratına bir bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı