Sakarya Üniversitesi

                          Fen Edebiyat Dergisi

 

Yayın Kurulu

Formlar

Hakemler

Yayın Kuralları

Yayınlanmış Dergiler

Yayın Takip

İletişim

Son Güncelleme Tarihi

27/02/2013

 

Web Tasarım

Yrd.Doç.Dr.Murat TUNA

 

    1997 yılında yayın hayatına başlayan SAÜ Fen Edebiyat Dergisinde fen bilimleri ve sosyal bilimler alanında yurt içinde yapılan  çalışmaların takibi ve yayını amaçlanmaktadır. Bu amaçla dergimizde ülkemizdeki akademisyenlerimizin yaptıkları gerek fen bilimleri gerekse sosyal bilimlerdeki çalışmalarını  Türkçe, İngilizce, Almanca veya Fransızca olarak yayınlama imkanı sağlamaktadır.

      Bugün yayın ilkelerinde taviz vermeden nitelikli ve konusunda uzman hakemleri sayesinde yayın hayatına devam etmektedir. 1997 yılından 2007 yılı sonuna kadar basılı dergi olarak faaliyetlerine devam eden dergi 2008 yılında alınan karar ile dergide yayınlanan makalelerin internet üzerinden de taranabilmesi amacıyla yayınlanan makaleler PDF formatında yayına sunulmuştur. 1997-2007 yılları arası yayınlanan makalelerin ise özetleri web ortamında yer alacaktır.

    Ayrıca SAÜ Fen Edebiyat Dergisinin basılan her sayısı ülkemizdeki bütün üniversitelere, kütüphanelere, o sayıda makalesi bulunan yazarlarımıza ve hakemlerimize gönderilmektedir. Yılda iki defa basılan SAÜ Fen Edebiyat Dergisine gönderilen tüm makaleler en az iki hakemin olumlu görüşü alındıktan sonra basımına karar verilmektedir.

     Dergimize şu anda 2013-1 sayısı için makale kabulüne devam edilmektedir. Diğer taraftan incelemede olan makaleler için de yazarlarımızın makaleleri hakkında bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla aktif bilgi sistemi oluşturulmuştur.

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Dergisi Web Sitesine Hoş Geldiniz

 

ISSN:1301-3769

İletişim Bilgileri:

  Adres: SAÜ Fen Edebiyat Dergisi Editörlüğü

  Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi

  Esentepe Yerleşkesi   54187Serdivan-SAKARYA

  Tel.: +90 264 295 59 46

  Fax: +90 264 295 59 50

  E-Posta: fed@sakarya.edu.tr

Son