Dolar 32,2880
%-0.6
Euro 34,6841
%-0.35
Altın 2.408,070
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan odaya sert tepki: Vız gelir tırıs gider

AK Partili Kaya'dan odaya sert tepki: Vız gelir tırıs gider

Şehir Plancıları Odası’nın Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz etmesinin yankıları sürerken, statla ilgili ilk günden itibaren yoğun mesai harcayan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, odaya sosyal medyadan tepki gösterdi. AK Partili Kaya'dan Odaya sert tepki: Vız gelir tırıs gider

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 12:50

EGE POSTASI - Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Göztepe'de Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni statla ilgili imar planı değişikliğine itiraz etmesinin itirazın yankıları sürerken, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil oda yöneticilerin görüşme randevusunu iptal etmesine tepki göstermişti.

Göztepe Stadı'na imar planı itirazı şoku

Göztepe Başkanı Sepil'den itiraza sert tepki: 'Bu stat yapılacak'

AK Partili Kaya: Gelin enkazı birlikte kaldıralım

Yeni stat için Ankara-İzmir arası mekik dokuyan ve proje için önemli bir mesai harcayan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Şehir Plancıları Odası’na tepki gösterdi.

O STAT YAPILACAK

Kaya şu ifadeleri kullandı;

"Göztepe Stadyumu ile ilgili istemezükçülerin gerekçelerini okudum, bunlar daha stadın projesini bile bilmiyorlar.Stadın yüksekliğini bilmiyorlar, çevreye kazandırılan yeşil alan ve otoparktan habersizler, tamamen karşı çıkmaya odaklanmışlar.Kulübümüz bilgi vermek için randevu istiyor, önce randevuyu verip sonra da son dakikada iptal ediyorlar. Bu ne nezaketsizlik! Mehmet Sepil başkanımızın dediği gibi, İzmir'de iş yapmak çok zor. Bu kadar istemezükçünün arasında, İzmir'e eser kazandırmak kolay değil. İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar,önümüze taş koymak istesinler, vız gelir tırıs gider. Bu kervan yürüyecek. O stat YA-PI-LA-CAK! Göztepe'mizin Stadyumu'nun ihalesi bugün yapılıyor. Şanlı taraftarımız rahat olsun, her şey çok güzel olacak. Güzel günler bizi bekler."

Şehir plancılarından Göztepe Stadı için flaş açıklama

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.