Haberler

Türkiye'de İlk Kez 'Flakka' İsimli Uyuşturucu Kullanan Bir Kişi Görüntülendi

Güncelleme:

Dünyada hızla yayılan, bağımlıyı adeta zombiye çeviren 'flakka' isimli sentetik uyuşturucu, Türkiye'de ilk kez Mersin'de görüntülendi. Videodaki kişinin, acı içinde kıvrandığı görülüyor.

Mersin Sanayi Sitesi'nde bir gencin, insanları adeta zombiye çeviren 'flakka' isimli sentetik uyuşturucunun etkisine maruz kaldığı bir amatör kamera tarafından ilk kez görüntülendi. Çevredekilerin ihbar etmesiyle olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

KELEPÇE TAKILARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Akşam'ın haberine göre, Flakka isimli uyuştucu kullanan gencin, nasıl bir tepki vereceğini bilmeyen ekipler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yerde acılar içinde kıvranan gence polis ekipleri tarafından kendine ve çevredekilere zarar vermemesi için kelepçe takılarak hastaneye kaldırıldı.
TÜRKİYE'YE GELEN KARGODA YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gümrük muhafaza ekipleri tarafından Uluslararası Posta İşleme Merkezi'ne gelen gelen bir postayla İstanbul'da ilk kez yakalanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Mersin 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title