zmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinden çocuklara kıyafet yardımı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

zmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinden çocuklara kıyafet yardımı

Facebook'ta paylaş
İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Elazığ ve ilçelerindeki ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımında bulundu.
15/01/2020 , 10:46:21

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğine isminin açıklanmasını istemeyen bir Elazığlı iş adamı tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere kıyafet yardımında bulunuldu.

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar tarafından teslim alınan kıyafetler, Dernek binasında paketlenerek Elazığ’a gönderildi.

Teslim alınan kıyafetlerin bizzat kendisi tarafından Elazığ’ın ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirten Muzaffer Acar,” Hayırsever bir hemşerimizin derneğimize teslim ettiği kıyafetleri paketleyerek gönderdik. Derneğimiz yetkilileri ile birlikte Elazığ’da bulunan ilçelerde Kamu kuruluşlarına elden teslim edilecek. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber bir nebzede olsa memleketimizdeki çocuklarımızı  mutlu etmek istediklerini” söyledi.

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Acar, "Elazığ yöresinde çetin geçen kış şartlarını çok iyi biliyoruz. Oralarda yaşayan, çocuklarımıza yönelik kışlık bir çalışma yaptık. Montu, botu, beresi, atkısı, pantolonlarla çocuklarımız sıcak bir kış geçirsin istiyoruz. Yeniden yeni çalışmalarla, bu tür yardımlarımıza bundan sonra  da devam edeceğiz." dedi.

İzmir’de yaşayan Elazığlıların bu kunuda yardımlarını beklediklerini anlatan Başkan Acar, Dernek Yönetim Kurulumuz olarak, sosyal projelerimize devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin