1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Ziya Boyacıoğlu'nun teyamül heyecanı
Ziya Boyacıoğlu'nun teyamül heyecanı

Ziya Boyacıoğlu'nun teyamül heyecanı

AK Parti Ankara İl Teşkilatında milletvekili aday adayları için düzenlenen temayül yoklaması ANFA Altınpark'ta yapıldı. Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'nun da katıldığı temayül yoklamasında delegeler oy kullandı.

A+A-

AK Parti Ankara İl Teşkilatında milletvekili aday adayları için düzenlenen temayül yoklaması ANFA Altınpark'ta yapıldı. Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'nun da katıldığı temayül yoklamasında çok sayıda delege oy kullandı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca yapılan temayül yoklaması kapsamında 584 milletvekili aday adayı için 3 bin 255 delegenin oy kullanması planlanmıştı. Delegeler oylarını saat 10.00-16.00 arasında tamamlayarak seçimlerini yaptılar. Delege seçim sonuçlarının bir kaç gün içerisinde belli olacağı tahmin ediliyor.

Seçimlerin yapılacağı 24 Haziran'da hep birlikte güçlü bir Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ile Milletimizin el ele yürüyeceklerini ifade eden Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, temayül yoklamasıyla teşkilatların milletvekili aday adayları için kanaatlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Boyacıoğlu, Ak Parti'nin milletin sesine her daim kulak verdiğini vurgulayarak, "Bir tarafta Cumhur İttifakı, bir tarafta gayr-ı milli, gayr-ı dini unsurlar. Cumhur İttifakı'nda kimler var? Milli ve yerli ne kadar unsur varsa burada." dedi.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine dikkati çeken Boyacıoğlu, "Milletvekilliği seçimleri ile de TBMM, AK kadrolarla dolacak inşallah. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları Milletimiz bozacak." dedi.

Boyacıoğlu; "Bugün çocuklarımızın, gençlerimizin, ana dediğimiz saygıdeğer kadınlarımızın, yaşlı genç tüm Ankaramızın gözlerinde öylesine güzel bir ışık parlıyor ki, bize sırtlanmak istediğimiz bu kutsal görevin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Davamız; sen ben davası değil, güzel ülkemizin beka davası. Gösterdiğin teveccüh için TEŞEKKÜRLER Ankara!" dedi. 

 

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.