Vali  Aziz Yıldırım, gün içerisindeki programları dahilinde Ziraat Katılım Şube Müdürü İbrahim Koçak, Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Teke ve Vakıf Katılım Şube Müdürü Mustafa Dedik ile Vakıf Katılım Şube Pazarlama yetkilisini makamında kabul etti.

 

Karşılıklı bilgi alışverişi ile başlayan ziyarette Ziraat Katılım Şube Müdürü İbrahim Koçak ve Vakıf Katılım Şube Müdürü Mustafa Dedik, nazik kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

 

Vali  Aziz Yıldırım; “ Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek misafirlerine kendileri ve temsil ettikleri kurumlar hakkında verdikleri bilgilere teşekkür ederek, Afyonkarahisar’ımıza birlik ve beraberlik içinde hizmetin daha bereketli ve kıymetli olacağını belirtti. Vali  Yıldırım, özellikle katılım bankacılığına vatandaşların yöneliminin arttığını ve bu konuda yeni şubelerin piyasaya girdiğini belirterek, ilimizde son yıllarda ekonominin canlanarak ticaretin yoğunluğunun arttığını belirtirken, Katılım şubeleri aracılığı ile vatandaşlarımıza gerek katılım bankacılığı, gerekse diğer bankacılık hizmetleri ile esnafımıza, sanatkarlarımıza ve çiftçilerimize yeni ufuklar açılacağına inanıyorum. ”dedi.

 

Vali  Aziz Yıldırım ziyaret sonunda Ziraat Katılım Şube Müdürü İbrahim Koçak ve Vakıf Katılım Şube Müdürü Mustafa Dedik ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.