Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) öncülüğünde gerçekleştirilen Zonguldak Basın Sitesi'nde finale gelindi.

“ Olur mu, olmaz mı “ derken, oldu da bitti bile...

Dün, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve ZGC Başkanı Derya Akbıyık ın da katılımı ile Zonguldak Basın Sitesi Konutları'nın kura çekilişi yapıldı.

Gazeteci arkadaşlarımız dünyada “mekan” sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Gazeteci arkadaşlarımızın sevincini paylaşıyoruz, Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediye Başkanlığı ve ZGC'ye bu “hayırlı” işe vesile oldukları için teşekkür ediyoruz.

Sayın Vali'nin de kura çekilişi töreninde ifade ettiği gibi bu büyük bir başarıdır ve bu başarıda ZGC Başkanı Derya Akbıyık'ın da imzası vardır.

Binbir emekle çok zorlu ekonomik koşullar içinde yaşayan meslektaşlarımızdan 110 gazeteci arkadaşımızın kendilerine ait bir konuta kavuşması elbette diğer illerimizde örnek oluşturacak bir girişim olarak görülmelidir.

Bize göre ZGC, üyesi olsun veya olmasın, bu şehrin gazetecilerine en büyük iyiliği yapmış durumdadır.

ZGC'yi kutluyoruz, bu yöndeki girişimlerinin devamını bekliyoruz.

Mustafa Karaelmas mı, Mustafa Semerci mi?

Ak Parti'de heyecan zirvede !..

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından önümüzdeki hafta içinde ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da açıklanması bekleniyor.

Ankara kulislerinden yansıyan bilgilere göre, Ak Parti Genel Merkezi 9 aday adayı bulunan Devrek'te aday adayı sayısını ikiye indirdi.

Şu anda Devrek te Ak Parti'nin iki “Mustafa'sı” var…

Mustafa Kaaelmas…

Mustafa Semerci…

Mustafa Semerci, Ak Parti'li mevcut belediye başkanı…

Mustafa Karaelmas, Devrekli siyasetçi, işadamı ve spor adamı…

Her iki “Mustafa” nın son derece hassas bir terazi ile tartıldığı Ak Parti Genel Merkezi nde, Mustafa Karaelmas'ın ilçede sevilen-sayılan kişiliği, Mustafa Semerci'nin de mevcut belediye başkanı olmasının kendileri bakımından avantaj sağladığı anlaşılıyor.

Sadece il merkezinde değil, ilçelerde de mutlaka seçimleri kazanmak isteğinde olan Ak Parti'nin Devrek gibi siyasetin önemli merkezlerinden birinde seçimi sağlama almak için yoğun bir mesai harcadığı bildiriliyor.

Siyasette son dakikada bile her an herşey değişebilir …

Şimdilik, Ak Parti'nin Ankara kulislerinden yansıyan haberler bu şekilde…

Biri gidecek, biri kalacak…

Devrek te iki “Mustafa”dan biri aday olacak.