Haberler

Zeynep'in katili milli boksörün ifadesi ortaya çıktı: Şüphelendiren hareketler yapıyordu

Güncelleme:

Muğla'da sevgilisi Zeynep Şenpınar'ı öldüren katil zanlısı milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, "Zeynep sürekli beni şüphelendiren hareketler yapıyordu. Sürekli kapıya yöneldiği için korktum. Tek hatırladığım elimde bıçak olduğuydu. Daha sonra da ambulansın geldiğini hatırlıyorum" dedi.

Birlikte yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, kendisine de zarar verdiği cinayetle ilgili tedavisinin ardında savcılığa ifade verdi.Katil zanlısı ifadesinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Canavarca hisle adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

ZEYNEP ŞENPINAR'I DEFALARCA BIÇAKLAMIŞTI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada boksör olduğu öğrenilen Kemaloğlu, kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ıbirçok kez bıçaklamıştı.

Zeynep'in katili milli boksörün ifadesi ortay çıktı: Zeynep sürekli beni şüphelendiren hareketler yapıyordu

Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulunan Kemaloğlu'nun ihbarı üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirlemişti. Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu'nun tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanan ve servise alınan katil Selim Ahmet Kemaloğlu'nun sağlık durumunu ifade vermeye elverişli hale geldi.

SAVCIYA İFADE VERDİ

Bunun üzerine Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Kemaloğlu'nun hastanede kaldığı odasında savcı tarafından ifadesi alındı.

Zeynep'in katili milli boksörün ifadesi ortay çıktı: Zeynep sürekli beni şüphelendiren hareketler yapıyordu

"SON ZAMANLARDA ARAMIZ İYİ DEĞİLDİ"

Şüpheli ifadesinde, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldum. Zeynep ile yaklaşık 2-3 yıl önce çalıştığım kafede tanışmıştım. Yaklaşık bir yıldır da aramızda duygusal arkadaşlık vardı. Yaklaşık 5 ay kadar önce olayın olduğu eve birlikte taşınmaya karar verdik ve bu evde birlikte yaşamaya başladık. Zeynep ile son zamanlarda aramız iyi değildi. Son dönemde psikolojik ilaç kullanıyordum. Sürekli olarak üzerimde şüphecilik hali vardı. Tüm arkadaşlarımdan ve çevremden şüpheleniyordum. Birilerinin bana zarar vereceğini düşünüyordum. Olay gecesi de birlikteydik.

"TEK HATIRLADIĞIM ELİMDE BIÇAK VARDI"

Zeynep sürekli beni şüphelendiren hareketler yapıyordu. Göndermeli şarkılar açıyordu. Olay gecesi de birlikteydik. 00:00'a kadar ders çalıştı. KPSS'ye hazırlanıyordu. Sonra gece 03:00'e kadar temizlik yapmaya başladı ve sanki eve birileri gelecek gibi konuştu. Ben de birilerinin gelip bana zarar vereceğini düşündüm. Bunun üzerine kapıyı kilitledim. Sürekli kapıya yöneldiği için korktum. Tek hatırladığım elimde bıçak olduğuydu. Daha sonra da ambulansın geldiğini hatırlıyorum."

Katilin ifadesinde ayrıca, "Geçtiğimiz Ocak ayında Zeynep ile yine kafamda kurduklarımdan dolayı tartışmıştık ve şiddet uygulamıştım. Bu olay sonrası Zeynep, F.K. diye bir arkadaşın vasıtasıyla gelip benimle barıştı ve şikâyetinden vazgeçti" dedi.

TUTUKLANDI

Kemaloğlu, ifadesi ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Canavarca hisle adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zeynep'in katili milli boksörün ifadesi ortay çıktı: Zeynep sürekli beni şüphelendiren hareketler yapıyordu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (20)

teoman ASYA:

bu vatandaşın getirildiği bir kurumda çalışan infaz ve koruma memuru olarak diyeceğim şudur ki, bizim ne şartlarda çalıştığımızı, kimlerle muhatap olduğumuzu görün. 3 gün sonra daha öncekileri unuttuğunuz gibi bunu da unutacaksınız ve biz yıllarca bu ve benzerleriyle aynı ortamda bulunacağız. Dışarda bizim hakkımızda acımasızca yorum yaparken tekrar tekrar düşünün. .

4
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

BİR ERKEK HAYATINDAKİ KADINDAN ŞÜPHELENİYORSA GUVENMİYORSA ANINDA BIRAKIR AYRILIR GİDER .ÖLDÜRMEK ŞİDDET UYGULAMAK RUH HASTASI MANYAK SAPIK DAVRANIŞLARDIR. ÜLKEMİZDE BU VB OLAYLARA ÇOK AĞIR CEZALAR OLMALI İNFAZ DÜZENLEMESİ ADI ALTINDA KADER MAHKUMU GİBİ SAÇMA SAPAN BİR SÖYLEMLE BİR KAÇ YIL SONRA SERBEST KALMAMALI.

4
1
yanıtYanıtla
doktor:

Adam zaten uzun süredir psikolojik rahatsızlık yaşadığını ve ilaç kullandığını belirtmiş.

yanıt0
yanıt1
KANUN YETERSİZ:

5 yıl sonra çıkar, evlenir baba olur. Olan ölene oldu.

4
0
yanıtYanıtla
Nesdahl:

Eeeee Adam yakisikli kazli boylu, degilmi kizlar ucarsiniz boylelerine, arastirmadan tanimadan kolay gelsin size.

3
0
yanıtYanıtla
Nesdahl:

Ne oldu askim askim diye havalarda ucun, her sapikla dost hayati yasayin byee

3
0
yanıtYanıtla
ahmet:

böyle ayılar ile beraber yaşamanın, ahlaksızlığın ve gayrimeşru hayatın neticesi budur. bu ayı bu kadar kolay bir kız bulunca ne olduğunu şaşırmış. okumuş kızlar neden böyle ayılar ile dolaşır bilmem

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu boksör ayısını da devlet bıçaklayacak ve yavaşça ölümünü beklerken kusura bakma birden elimizde bıçak belirdi gerisini ise hatırlamıyorum diyerek gebermesini bekleyecek.

1
1
yanıtYanıtla
SAPİENS:

FISTIK GİBİ KIZLAR, BÖYLE SAPIKLARA AŞIK OLUP ÖLÜYORLAR.

1
1
yanıtYanıtla
:

bir kızın hayatı yok edilmişse bir ailenin elinden can evladı yaşam hakkı alınmışsa kimse kusura bakmasın bir hergelenin yer yüzünde yaşaması gök yüzüne ayıp olur dünyayı aydınlatan güneşe hakaret olur oksijen bir mahluğun ciğerine gittiği için insandan nefret eder. bir aile evladını ebedi göremeyecekse katiller de görüşe çıkmamalı aileleriyle yakınlarıyla görüşmemeli güneşi görmemeli bu tipler hak için ibreti alem için yerin yedi kat dibine hapsedilmeli ki yürekler soğusun hak yerini bulsun

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title