Zeybek: "Bayburt'ta 1 Milyon 'Kitre Koyunu' dağıtılacak"

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Bayburt genelinde arazi şartlarına uygun maddi getirisi çok yüksek kademeli olarak toplamda 1 Milyon adet Merinos cinsi koyunun dağıtımının özel sektör ve vatandaş işbirliği ile hayata geçirileceğini söyledi.

Zeybek: "Bayburt'ta 1 Milyon 'Kitre Koyunu' dağıtılacak"
Bayburt Postası - CHP Milletvekilleri Turan Aydoğan, Gökan Zeybek, Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Oktay Söğüt, Trabzon Bayburtlular Derneğini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay, dernek yöneticileri ve Trabzon’da yaşayan Bayburtlulardan oluşan kalabalık bir topluluk ile buluşan CHP Heyeti vatandaşın sorunlarını dinleyerek CHP’nin Trabzon ve Bayburt’dan neden düşük oy aldığı, nasıl oylarını artırabileceği konusundaki detaylı soruları sohbet havasında katılımcılar ile paylaşarak düşüncelerini, önerilerini not aldılar.

Kalabalığa hitap eden Bayburt Kitre Köyü doğumlu CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Bayburt için üzerinde uzun süredir çalışıp önemli mesafe alınan küçükbaş hayvancılık projesini vatandaşlar ile paylaştı. Zeybek proje kapsamında Bayburt genelinde arazi şartlarına uygun maddi getirisi çok yüksek kademeli olarak toplamda 1 Milyon adet Merinos cinsi koyunun dağıtımının özel sektör ve vatandaş işbirliği ile hayata geçirileceğini, 50-60 yıl önce bölgede marka olan insanların hafızasına kazınan, damak tadına işleyen “Kitre Koyunu” isminin, bu projeye verileceğini açıkladı.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay, yaptığı konuşmada Derneğimizi ziyaret edip güzel bir sohbet ortamını yaratan CHP heyetine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Arif Azak

Anahtar Kelimeler:
Gökhan Zeybek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 4 yıl önce

bir milyon koyun nerede verilecek. Verilirse kim alacak. Oyuncak olmasın

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 4 yıl önce

Kulağa çok hoş geliyor... fakat akla takılanlar şunlar. Birincisi bu rakam çok abartılı bir rakam. İkincisi CHP şu an iktidarda olmadığına göre bu koyunların parasını nasıl temin edecek. Yoksa biz iktidara gelirsek... mi demek istemişler... Hayırlısı...

Avatar
Acem 4 yıl önce

Türkiye gerçeklerinden uzak hayal dünyası çok ilerlemiş arkadaşların

Avatar
Atakan Yıldırımlar 4 yıl önce

Yukarıda boş yapan zevatlar ! Siz önce Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün diyen Cumhur şeysi başdanışmanı Jölelinin yüzüne tükürün ! Sonra gelin konuşuruz !

Avatar
Efe 3 yıl önce

Boş muhabbet köy Bayburt grup adı altında kim olduğu belli olmayan kişilere peşkeş çekildi tâbi köyde cebini dolduran bir kaç kişide var en başta muhtar ve yalaklari güya iş yaptık yalanlarıyla köyün gözünü boyuyorlar herşey çıkar kimsenin yararına iş Yok ortada