Zeki Bilge İlkokulundan Etkinlik ve Altyapı Yağmuru

Zeki Bilge İlkokulundan Etkinlik ve Altyapı Yağmuru

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik ve Organizasyonları hız kesmeden devam ediyor.

ZEKİ BİLGE İLKOKULUNDAN ETKİNLİK VE ALTYAPI YAĞMURU

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik ve Organizasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Çaykara İlçesinin en önemli Eğitim Kurumlarından olan ve Eğitim Öğretim alanındaki örnek çalışmaları ve uygulamaları ile Ülkemizdeki bir çok okula Rol Model olmayı başaran İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu hem akademik başarı hem sosyal ve kültürel etkinlikler anlamında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında da örnek uygulamalarına devam ediyor.

/resimler/2019-11/26/1236314604977.jpg

Kaliteli  ve İlçemiz ile Öğrencilerimizi yakından tanıyan Nitelikli Öğretmen Kadrosuna sahip olan Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimizin iyi bir Altyapı ile Ortaokul ,Lise ve Üniversiteye hazırlanabilmesi için Çocuklarımızı sağlam temeller üzerinde yetiştirmeye çalışıyor.

Okulumuzda 2019 Yılı Eylül Ayında Yeni Atanan Okul Müdürü İbrahim GARİP okulumuza çok çabuk uyum sağlamış durumda.Müdür Yardımcısı Zeynep Kılıç ile birlikte Okul Aile Birliği Başkanı Resul Semiz´in de bu güzel Ekibe Katılması ile mükemmel bir planlama ile hem öğrencilerimizin Akademik anlamda iyi bir altyapıya sahip olmalarını sağlıyorlar hem de düzenledikleri çeşitli Sosyal ve Kültürel Organizasyonlar ile Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyorlar.

/resimler/2019-11/26/1237076011826.jpg

İşte 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk Üç Ayı içerisinde Zeki Bilge İlkokulumuzun gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerden sadece birkaç tanesi.

HAREKET NOKTASI ÇOCUĞUMUZUN DÜNYASI

Çocuğun Oyun Dünyasından hareket ederek Davranışların kalıcı bir halde çocuklarımıza kazandırılmasının hedef alındığı Zeki Bilge İlkokulunda gerçekleştirilen tüm Eğitim ile Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Çocuklarımızın Oyun Dünysasını içine katarak gerçekleştiriliyor

1-MİNİK SPORCULAR YÜZMEYİ ÖĞRENİYOR

Okulumuzda Öğrencilerimiz haftanın belirli günlerinde Of Gençlik Merkezinde bulunan havuzlarımıza getiriliyor.Burada Profesyonel Yüzme Hocaları refakatinde çocuklarımıza yüzme Kursları veriliyor.Bu şekilde çocuklarımız hem dinlenmiş oluyor hem de Yüzmeyi Profesyonel bir şekilde öğrenmiş oluyor.

/resimler/2019-11/26/1237489294066.jpg

2-SATRANÇ KEYİF VEREN BİR OYUN

Satranç Oyunu Tüm Sınıflarımızda Öğretmen Arkadaşlarımız tarafından Öğrencilerimize öğretiliyor Zeki Bilge İlkokulumuzda?Ayrıca Okul Genelinde Satranç Turnuvasına katılmak isteyen Öğrencilerimiz Gönüllü Öğretmen Arkadaşlarımızın Refakatinde Ders Dışı Eğitim Çalışmaları Kapsamında Satranç Turnuvalarına hazırlanıyorlar.

/resimler/2019-11/26/1238585857741.jpg

Öğretmenlerimizin bu özverili çalışmaları sonuçlarını veriyor tabi.24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İlçemizde bulunan İlkokullar arasında düzenlenen Satranç Turnuvasında Kürsünün 1 ve İkincilik basamağı Zeki Bilge İlkokulumuza ait.

Şampiyonluk Kürsüsünde Muhammet Emin Saylan Otururken Aynı Okulumuzdan Berat Gergin ise İkincilik Kürsüsüne çıkmayı başardı.

3-PİKNİK ORGANİZASYONLARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Okul Yöneticilerimizin Öğrencilere Yönelik Piknik Organizasyonları da göz kamaştırıyor okulumuzda.Okul Aile Birliği Başkanı Resul SEMİZ´in Kıymetli katkıları ile Öğrencilerimiz belirli periyotlar ile Çaykara İlçemizin değişik yerlerinde Piknik Organizasyonlarına götürülüyor.

/resimler/2019-11/26/1239421796130.jpg

Bu Şekilde Öğrencilerimizde hem Doğa Bilinci Oluşturuluyor hem Çevremizi Temiz ve Düzenli Tutma Davranışı kazandırılıyor hem de öğrencilerimizin dinlenmeleri sağlanıyor.

4-SİNEMA UFKUMUZU AÇIYOR

Zeki Bilge İlkokulumuzda Öğrencilerimizin Teknolojiden de uzak kalmamaları sağlanıyor.Öğrencilerimizin seviyelerine uygun Filmler Öğretmenler ve Okul İdaresi tarafından tespit ediliyor.Yine Okul Aile Birliği Başkanı Resul Semiz´in organizasyonu ile Öğrencilerimiz belirli periyotlar ile Trabzon ve Rize´de bulunan Sinemalara götürülüyor

5-ÇATI ONARIMI TAMAMLANDI

Okulun Çatı onarımı da tamamlandı okulumuzda.Çatıda bulunan akarların tamamının tadilatı gerçekleştirilerek Kış Sezonuna okulumuzun sorunsuz bir şekilde girmesi sağlandı.

/resimler/2019-11/26/1240146953127.jpg

6-OKULUN DEMİR PARMAKLIKLARI DEĞİŞTİRİLDİ

24 Kasım Pazar Günü?Bizler 24 Kasım ile ilgili Program hazırlıkları ile uğraşıyoruz.Çok Programlı Liseye doğru yürüyorum?Yukarıdan bir ses?.

-Hilmi Hocam?Öğretmenle Gününde bile çalışıyoruz?

/resimler/2019-11/26/1245077115008.jpg

Gerçekten de Ustalar ile birlikte çalışıyordu Zeynep Öğretmenimiz.Hem de Öğretmenler Günümnde.Hem de Pazar Günü

Aslında Espri yapıyor Zeynep Öğretmenimiz.Çünkü bizler Çaykara İlçemizdeki Bütün Öğretmenlerimizin  mesai kavramı tanımadan ne kadar özverili ve gayretli çalıştıklarını çok iyi biliyoruz.

Müdür Yardımcısı Zeynep Kılıç Hocamız seslenen?

Öğretmenler Gününde Ustalar ile birlikte Okulun Demir Parmaklıklarının değiştirilmesi ,demir parmaklık olmayan bölümlere demir parmaklık takılması, ve boyanması ile uğraşıyor Zeynep Öğretmenimiz?



İlginizi Çekebilir