ZEHİR TACİRLERİ KISKIVRAK YAKALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2016 - 20:37, Güncelleme: 21.09.2016 - 20:37
 

ZEHİR TACİRLERİ KISKIVRAK YAKALANDI

Polis ekiplerince akşam saatlerinde şüpheli bir araçta yapılan aramada yarım kilo satışa hazır esrar ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
 Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından İzmir -Çanakkale Karayolu üzerinde durdurulan şüpheli bir araç da arama yapıldı. Araçta inceleme yapan ekipler arka paspas üzerinde, torba içerisinde gizlenmiş şekilde toplam yarım kilo satışa hazır esrar maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan şahıslara yönelik soruşturmada ise birçok suçtan sabıkalı K.Ç.(31), R.Y.(34), S.T.(47) isimli 3 şahıs gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan, K.Ç.(31), R.Y.(34), S.T.(47) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Polis ekiplerince akşam saatlerinde şüpheli bir araçta yapılan aramada yarım kilo satışa hazır esrar ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
 Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından İzmir -Çanakkale Karayolu üzerinde durdurulan şüpheli bir araç da arama yapıldı. Araçta inceleme yapan ekipler arka paspas üzerinde, torba içerisinde gizlenmiş şekilde toplam yarım kilo satışa hazır esrar maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan şahıslara yönelik soruşturmada ise birçok suçtan sabıkalı K.Ç.(31), R.Y.(34), S.T.(47) isimli 3 şahıs gözaltına alındı.
Emniyette ifadeleri alınan, K.Ç.(31), R.Y.(34), S.T.(47) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.