Zafer Havalimanından İstanbula Uçak Seferleri Başladı

Bilindiği gibi Türk Hava Yolları İstasyon Şefi Erhan Bulut, Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal ile Hüdai Termal Sağlık Turizmi Geliştirme ve Tanıtım Derneği Başkanı Ahmet Yavuz Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etmişti.

Ziyarette Zafer Havalimanının kapasitesinin arttırılması, Sandıklı ile Zafer Havalimanı arasında yapılabilecek ortak çalışmalar, Kaplıca bölgesine gelen misafirlerin bu bölgeye hızlı ulaşmaları için yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunmuşlardı.

Türk Hava Yolları bu gelişmelerin ışığında Zafer Havalimanından her gün İstanbul Havalimanına direk uçuşların saatini güncellemiş bulunmaktadır. Bu kapsamda Türk Hava Yolları uçağı Zafer Havalimanından her gün saat 13:05’de harekete edecek olup 14:15’de İstanbul Havalimanına inmesi planlanmıştır. İstanbul’dan Zafer Havalimanına ise her gün 10:55’den havalanacak olup 12:10’de Zafer Havalimanına gelmesi planlanmıştır.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bu gelişmelerin ışığında Zafer Havalimanında İstanbul Havalimanı arası bir saat onbeş dakikaya inmiş olup, bölgemiz için bulunmaz bir fırsat olmuştur. Ben emeği geçen Türk Hava Yolları ile Zafer Havalimanı İşletme yetkililerine teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına saygı ve selamlarımızı gönderiyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi