1. HABERLER

  2. Zabıta müdürleri Gölbaşı'nda bir araya geldi
Zabıta müdürleri Gölbaşı'nda bir araya geldi

Zabıta müdürleri Gölbaşı'nda bir araya geldi

Zabıta müdürleri Gölbaşı'nda bir araya geldi

A+A-

Ankara'da yer alan 25 merkez ilçe belediye zabıta müdürleri, Gölbaşı'nda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Gölbaşı Belediyesin ev sahipliğinde gerçekleşen ilçe Belediyeleri Zabıta Müdürlükleri ve amirlikleri Koordinasyon toplantısı Gölbaşı'nda gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak ve 25 merkez ilçe Belediye Zabıta müdürleri ve Zabıta amirleri katıldı. Toplantıda Belediye Zabıta Yönetmeliği, Yapısal Birleşme, Görev alanları, Çalışma Şartları, Branşlaşma, Özgül hakları, yıpranma durumu, sınıf tayini, Hizmet içi Eğitim, Zabıta Algı Yönetimi, Denetim ve sonuçta standart, Dış Kanun ve yönetmeliklerle Etkileşim vb. başlıklı konular ele alındı.

Toplantıda bir konuşma yapan Gölbaşı Belediyesi Başkanı Fatih Duruay; Zabıta teşkilatının belediyenin en önemli unsurlarından biri olarak gördüğünü vurgulayarak, "Zabıta personellerimizi belediyenin gülümseyen yüzü olarak görüyorum. Yaptıkları görevler ile vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak Belediyenizin güler yüzünü yansıtıyorlar. Ayrıca sizleri bugün Gölbaşı’nda misafir etmekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.