Güncel

Zabıta Ekipleri Göreve Hazır

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı süresince 7 gün 24 saat görevinin başında olacak.

10 Ağustos 2019 Saat: 15:19
Zabıta Ekipleri Göreve Hazır
Zabıta Ekipleri Göreve Hazır

İZMİT ZABITA KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

İzmit Zabıtası, İzmit halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için 7 gün 24 saat görev başında olacak. Bayram öncesi özellikle Arife günü şehir merkezi ve ana caddelerde denetimlerini sıklaştıracak olan ekipler vatandaşların istek ve taleplerine anında cevap verecek. Zabıta Müdürlüğü ekipleri; Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile diğer müdürlük ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışma yaparak, olumsuzluklara müdahale edecek.

KURBAN ATIKLARI UYARISI

Yetkililer, vatandaşların kurbanlık hayvanlarını toplu kesim yerlerinde kesmesi gerektiği konusunda da uyararak “Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kesim alanları dışındaki alanlarda kaçak kesim yapanlarla ilgili denetimler gerçekleştirilecektir. Bu konuda vatandaşımızın daha duyarlı olacağına inanıyoruz. Ayrıca kurban kesen vatandaşların, kurban atıklarını caddelere, sokaklara gelişi güzel olarak atmamaları istendi. Açıklamada bu tür atıkların koku ve haşere oluşumunun yanı sıra ciddi hastalıkların da yayılmasına neden olduğu kaydedildi. Vatandaşların, şikâyetlerini Zabıtanın 318 00 20 numaralı telefonuna bildirebileceği de ifade edildi.

 İYİ BAYRAMLAR DİLEDİLER

Vatandaşların huzur ve mutluluk içerisinde bayramlarını geçirebilmeleri gece gündüz,  titizlik görevlerini sürdüreceklerini belirten Belediyenin zabıta müdürlüğü yetkilileri   “Tüm İzmit halkının Kurban Bayramını tebrik eder; sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız