Haberler

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

Güncelleme:

Eski erkek arkadaşı tarafından yüzüne kezzap dökülen ve sağ gözünü kaybeden Berfin Özek, ameliyat olmak için Hatay'dan Bodrum'a geldi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Özek, "Herkesin duasını bekliyorum" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından yüzüne kezzap dökülen Berfin tedavi olmak için Bodrum'a geldi. Eski görünümüne yeniden kavuşacağı için heyecanlı olduğunu belirten Berfin, ameliyat için gün saymaya başladı.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

İskenderun'da eski sevgilisi tarafından yüzüne kezzap dökülerek hayata küstürülen Berfin Özek, sabah saatlerinde Bodrum'a estetik operasyon için geldi. Yüzüne dökülen kezzap Berifin'i tanınamaz hale getirirken, genç kız olay sonrasında sağ gözünü kaybetmiş, diğer gözünde de kısmen görme kaybı oluşmuştu.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

Berfin'in durumunu değerlendiren Sağlık Bakanlığı hızlı bir şekilde harekete geçerek 400 bin liralık ameliyatı için düğmeye bastı. Tek hayali yüzüne kavuşmak olan Berfin 1,5 yıl içerisinde 5 ameliyat olacak. 17 Haziran Pazartesi günü ilk ameliyatı gerçekleştirilecek olan Berfin bugün Bodrum'da bulunan hastaneye geldi. İşlemleri yapılan Berfin ameliyat gününe kadar hastanede kalacak.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

İLK AMELİYAT 17 HAZİRAN'DA

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği tarafından Bodrum otogarında karşılanan Berfin Özek,yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, şu sözlere yer verdi:

"Hastaneye geldik tahliller yapılacak. İnşallah aksi bir durum çıkmaz ve 17 Haziran'da ameliyata girerim. Herkesin dualarını bekliyorum. Bodrum Kadın Dayanışma Derneğine bizi burada karşıladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum."

Berfin'in babası Yaşar Özek ise, "İnşallah 17 Haziran günü kızım ilk ameliyatına girecek. Buradan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

OLAYIN GEÇMİŞİ

15 Ocak'ta İskenderun'a bağlı Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta dershaneden çıkıp evine doğru giden Berfin Özek'in yolu iddiaya göre, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik tarafından kesildi. Çeltik, Özek'in yüzüne asit benzeri bir sıvı atıp, kaçtı. Yaralanan Berfin Özek, çağrılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzü tanınmaz hale gelen genç kız, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin'i bu hale getiren Çeltik ise tutuklanarak; kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile yargılanmaya başlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (18)

FBI:

Bu devletin yönetimi bende olacak Allah belamı versin bir tane bile böyle haber çıkmaz adam yüzüne kezzap mı atıyor ben adama kezzap banyosu yaptırırım elini mi kesiyor ayaksız kolsuz bırakırım hırsızlık mı yapıyor bütün mallarıma el koyar sokağa atarım hayvan mı öldürüyor İDAM EDERİM!!! kadını taciz mi etti eş cinsel kişilere verir 1 hafta boyunca her şeyi yapmalarını isterim. . .

22
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

geçmiş olsun diyorum,ancak olayın temelinde yatan sebeplerin başında iman zayıflıgı var,çünkü dinimizde nikahsız yaşamak haramdır,erkek yada kız arkadaşlıga aslaa müsade yoktur.

7
14
yanıtYanıtla
defolaskım:

hayatımda gördügüm en aptalca yorum .

yanıt7
yanıt1
ahmet:

buda sucunu hafifletiyo cünkü kız sevgili oldu diye suclu bi tane kendini bilmez insan artığı ile demi?

yanıt7
yanıt2
HTC:

NE KADAR SAÇMA BAKIŞ AÇISI , YA NİKAHLI OLUP ÖLDÜRÜLENLER ? ONU NEYLE AÇIKLAYACAKSINIZ ? TAKDİR_İ İLAHİ. KADER KISMET AMA BUNLAR KADER DEĞİL CEHALET SİZİNKİ DE AYRI ÖKÜZLÜK

yanıt9
yanıt2
..............:

HER ŞEYİ DİNE İMANA BAĞLAMASANIZ OLMAZ. MÜSLÜMAN GEÇİNİP MUTA NİKAHIYLA KİMLERİN NE HALT ETTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

yanıt4
yanıt2
Galatsaray:

İyileşmeş , eski yüzü gibi hayatta olmaz , boşuna gidiyor

0
21
yanıtYanıtla
Eray:

Allah sifasini versin insallah hapistedir cikmaz yapan kisi

18
0
yanıtYanıtla
takıpte:

Çıkarsada direkt öldürür

yanıt7
yanıt1
MÜHENDİS:

inşallah bir an önce iyileşir

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title