0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:24 Şubat 2019 Pazar 08:04:00

Yüzü de kızarmıyor

Kılıçdaroğlu’nun, “Çöpten ekmek topluyor” diyerek Türkiye’ye rezil ettiği hayvan sever kadından özür dilemek yerine aşağıladı. CHP lideri, kendisini yalanlayan Demir’in ‘fotoğraftaki kadın’ olmadığını savundu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yalana ve rezilliğe doymuyor. 19 Şubat’taki Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin önündeki bir kadının fotoğrafını göstererek, evine götürmek için “Çöpten ekmek topluyor” diyerek yaptığı algı operasyonu çöktü. CHP liderinin kirli siyasetine alet ettiği 54 yaşındaki Eskişehirli Aysun Demir tarafından yalanlandı. 

ISRARINDAN VAZGEÇMEDİ 

“Maddi durumum gayet iyi, 4 katlı evim var, aylığım var” diyen 4 çocuk annesi kadın, sokak hayvanları için çöpten atık gıda topladığını açıkladı. Kılıçdaroğlu’dan tüm Türkiye rezil ettiği ve incittiği, Demir’den özür dilemesini bekliyordu. “Kadın daha ne desin” yorumları yapılırken CHP lideri, akla mantığa sığmayacak bir açıklamada daha bulundu. Partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in, Konyaaltı ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, yalanlarını yüzüne vuran hayvan sever kadını aşağıladı. Bununla da yetinmeyen CHP lideri, ‘yüzü görünmüyor’ diyerek Demir’in ‘fotoğraftaki kadın’ olmadığını iddia etti. 

HERKESE PES DEDİRTTİ 

Yalan ve iftira siyasetine tam gaz devam eden Kılıçdaroğlu, haberlerin ‘medya tarafından uydurulduğunu’ savunmaya kalktı. Demir’in basın mensuplarına yaptığı açıklamaları görmezden geldiği gibi, hakkındaki suç duyurusunda da haberi yokmuş gibi davrandı. Hukuku süreci başlattıklarını açıklayan hayvan sever kadın, “Kılıçdaroğlu'ndan alacağım tazminatla sokak hayvanlarına barınak yapacağım” diye açıklamada bulunmuştu. Konuşmasının devamında milyonların gözünün içine bakan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, tarihi bir pişkinlikle fotoğrafın ‘gerçek’ olduğunu söyledi. CHP liderinin yalanında ısrar etmesi pes dedirtti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çöpteki yiyecekleri sokak hayvanları için topladığını söyleyen Aysun Demir’in açıklamalarını ‘Yüzü görünmüyor’  diyerek savuşturmaya çalıştı. 

Aysun Demir, Kılıçdaroğlu’na tazminat davası açtı. 

İFTİRA MALZEMESİ YAPIYOR 

Kılıçdaroğlu daha önce de benzer yalanlarla Türkiye’nin gündemine oturmuştu. CHP lideri, 2013 yılında hayatını kaybeden Ayaz Onat için ‘Yakacak odunları olmadığı için donarak öldü’ iddiasında bulunmuştu. Ayaz bebeğin ölüm nedeni raporunda “normal ölüm” olarak yer aldığı ortaya çıktı. Ayaz bebekle ilgili yalanı otopsi raporuyla çöken Kılıçdaroğlu, aradan kısa bir süre geçmesinin ardından Samsun'da 2.5 aylık Kübra Nazar’ın ‘açlıktan öldüğünü’ söyledi. Yapılan otopsi sonucu hayatını kaybeden bebeğin açlık ölmediği kesinleşmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX