Yüzmede Bulancaklılar başarılı olmaya devam ediyor

SPOR 09.01.2017 - 16:44, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:22 3807+ kez okundu.
 

Yüzmede Bulancaklılar başarılı olmaya devam ediyor

Geçen hafta sonu Giresun da yapılan okullar arası Yüzme İl Birinciliğinde Yıldızlar kategorisinde,...
...Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencisi Dilara Yılmaz toplam puan sıralamasında aldığı 269 puanla 8. olarak Anadolu Yıldızları grup şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Dilara Yılmaz İl Birinciliğinde 8-9 yaş grubunda 50 metrede serbest, kelebek, kurbağalama ve sırt üstünde topladığı 269 puan alarak sıralamada 8. olarak grup şampiyonası için Trabzon’a gitmeye hak kazanarak ailesi ve okul idaresini de sevindirdi. Bulancaklı işyeri sahibi Ali Kemal  ve Habibe Yılmazın geleceğin yüzme sporunda adından sıkça söz edileceği ifade ediliyor. 
Geçen hafta sonu Giresun da yapılan okullar arası Yüzme İl Birinciliğinde Yıldızlar kategorisinde,...
...Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencisi Dilara Yılmaz toplam puan sıralamasında aldığı 269 puanla 8. olarak Anadolu Yıldızları grup şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Dilara Yılmaz İl Birinciliğinde 8-9 yaş grubunda 50 metrede serbest, kelebek, kurbağalama ve sırt üstünde topladığı 269 puan alarak sıralamada 8. olarak grup şampiyonası için Trabzon’a gitmeye hak kazanarak ailesi ve okul idaresini de sevindirdi. Bulancaklı işyeri sahibi Ali Kemal  ve Habibe Yılmazın geleceğin yüzme sporunda adından sıkça söz edileceği ifade ediliyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.