Büyük Torbalı

Yüzde 30 indirim fırsatı

Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası, Si-Ser İşitme Cihazları şirketi ile protokol imzaladı. Yapılan protokol doğrultusunda oda üyelerine, ailesine ve yakınlarına %30’a varan bir indirim uygulanacak. Şirketin sosyal projeleri kapsamında Torbalı’da birçok kurum ve toplulukla benzer antlaşmalar yaptığı kaydedildi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yüzde 30 indirim fırsatı
544 Görüntüleme
19 Şubat 2020 - 12:58
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçe genelinde her yıl sayıları artış gösteren firmalar sosyal yardımlaşma desteklemeleri dahilinde Torbalı’da birbirinden değerli çalışmalar yapıyor. Mahalle muhtarları ile irtibata geçen firma yetkilileri, eksiklerin belirlenmesinin ardından herkesin ücretsiz bir şekilde kullanabileceği merkezleri faaliyete geçiriyor. Öte yandan sivil toplum kuruluşları da özellikle kırsal kesimlerde yaşayan çocuklara ve kadınlara yönelik etkinlikler düzenleyerek bölgenin sosyokültürel açıdan gelişmesinde aktif rol oynuyor. Bir süredir ilçede temaslarda bulunan Si-Ser İşitme Cihazları şirketlerinin bu bağlamda ilçede başlattığı çalışmalar hız kazandı.
%30 İNDİRİM YAPILIYOR
Si-Ser İşitme Cihazları şirketi hazırladığı protokol ile işitme problemi olanların rahatlıkla işitme cihazı ve ekipmanlarını alabilmelerini sağlıyor. Şirketin sosyal projeleri kapsamında sürdürdüğü uygulamaya Torbalı Ziraat Odası, Torbalı Muhtarlar Derneği ile imzalanan protokol dahilinde Si-Ser İşitme Cihazları şirketinden, işitme cihazı alacak olan hastalara yüzde %30 indirim uygulanıyor. Protokol son olan olarak Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ile yapıldı. Kar amacı gözetmeksizin yapılan protokolün maddelerinde işitme testi ve odyolojk danışmanlık hizmetlerinden bedel alınmayacağı, işitme cihazlarında ücretsiz bakım yapılacağı gibi avantajlı konular da yer alıyor.
“İŞİTME SORUNU OLANLAR BİZE ULAŞSIN”
Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman, protokolün imzalanmasının ardından “Sosyal yardımlaşma projelerine odamızın kapısı her zaman açık. Si-Ser İşitme Cihazları şirketinin pazarlamacısı Sadettin Ulubaş, odamıza gelerek protokolden bahsetti. Bizde odamızdaki bin üye için bu uygulamada yer almak için imza attık. Üyelerimizin haricinde işitme problemi olanlar da bize ulaşsın yardımcı oluruz” dedi. Sadettin Ulubaş, protokolün amacına değinerek “Şirketimizin sosyal projeleri kapsamında protokol hazırladık. Torbalı’da duyma sorunu olanlar için %30’a varan indirimleri kar amacı gütmeden uyguluyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web