Yüz Nakliyle Tüm İzler Silindi...

56 saat süren yüz nakli ameliyatına 60 cerrah girdi

22 Şubat 2017 - 15:20

Andy Sandness, hayatını sona erdirmeye niyetli olduğu bir anda, silahı ağzına dayadı ve tetiği çekti.

Yüzü paramparça olan ancak hayata tutunan Sandness, mucizevi bir ameliyat sayesinde yeni yüzüne ve hayatına kavuştu.

New York Post'ta yer alan habere göre; Andy Sandness, intihar girişiminden yaklaşık 11 yıl sonra, geçen yıl kendini öldüren 21 yaşındaki bir adamın, burnu, dudakları, ağzı, yanakları, çene ve dişlerine bile sahip oldu.

Babası Reed ise bu durumu Bu bizim en çılgın hayallerimizin de ötesinde diye açıkladı.

Amerika'nın Newcastle şehrinde yaşayan elektrikçi Sandness (32), Minnesota'daki doktorlarına, 56 saat süren, zorlayıcı operasyon için Benim beklentilerimin çok ötesinde dediğini söyledi.

2006 yılının Ocak ayında kendini vurmaya çalıştığında umutsuz bir şekilde depresyonda olduğunu söyleyen Sandness, Sahip olduğunuz bir şeyi sonsuza dek kaybettiğinizde, bunun olmamasının nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz. Ve onu geri getirmek için bir defa ikinci bir şans elde ederseniz, bunu unutmayın dedi.

Tetiği çektiği andan itibaren bunun bir hata olduğunu anladığını ve Lütfen, lütfen ölmeme izin vermeyin! diye sağlık görevlilerine yalvardığını belirterek, kendisini vurduktan sonra, 4,5 aylık sürede sekiz ameliyat geçirdiğini ancak yine de aynaya bakmaya çekindiğini söyledi.

Geçen yıl, yüz bağışçısı bulmak için yola çıktı ve adını Organ Paylaşımı için Birleşmiş Ağ (United Network for Organ Sharing) bekleme listesine ekletti.

Haziran ayında, Calen Rudy Ross, 19 yaşındaki eski eşi Lilly, sekiz aylık hamileyken kendini öldürdü.

Bu haber 654 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()