Yusufeli’nde 15 Temmuz şehidi unutulmadı

Sel ve heyelandan etkilenen bölgede incelemelerde bulunmak ve sel felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak için Artvin’in Yusufeli ilçesine gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Şehidi Özel Harekât Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Dursun Acar'ın ailesini de ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta ile Artvin Valisi Yılmaz Doruk ile beraberindeki protokol üyeleri Yusufeli ilçesine bağlı Küplüce köyünde ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Özel Harekât Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Dursun Acar'ın ailesini ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Soylu ziyaret esnasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak şehit ailesiyle görüştürdü. Ziyaretten sonra aile kabristanlığına geçen heyet burada şehidin mezarı başında dua etti.

Bakan Soylu’nun vefası…

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi İçişleri Bakan Süleyman Soylu’nun her fırsatta Yusufeli ilçesini ziyaret ettiğini bunun çok değerli bir vefa örneği olduğunu dile getirerek “Artvin Yusufeli ilçesi olarak Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, saygı-özlem ve dua ile yad ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber