Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Yusufca FK Şampiyon Oldu

Genç Kandıralılar Derneği Halı Saha Ligi'nde şampiyonluğu Akın FK ile karşılaşan Yusufca FK elde etti. şampiyon olan Yusufca FK kupasını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in elinden aldı.

17 Şubat 2020 Saat: 00:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.195 kez okunmuştur

Yusufca FK Şampiyon Oldu
Yusufca FK Şampiyon Oldu

Geleneksel olarak düzenlenen ve Kandıra’daki köylerin dayanışmasını amaç edinen Genç Kandıralılar Derneği Halı Saha Ligi’nin şampiyonluğunu Yusufca FK elde etti.

Bu yıl altıncısının organize edildiği, yaklaşık 3 ay süren ve Kandıra köylerinin birlik ve beraberliği ile sosyalleşmesinin amaç edinildiği Genç Kandıralılar Derneği Halı Saha Ligi'nde şampiyonluğu, Akın FK ile karşılaşan Yusufca FK kazandı. Müthiş bir çekişmeye sahne olan final maçının şampiyonu Yusufca FK oldu.

Saha içinde büyük bir sevinç yaşayan Yusufca FK'ya kupasını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet takdim etti ve tüm takımları kutladı.  Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer; "Turnuvamıza iştirak eden tüm takımlarımıza, Kandıra'dan gelerek takımlarını destekleyen ailelere, gençlere ve çocuklara çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl 7. sezonda buluşmak dileği ile herkese selam ve saygılarımı gönderiyorum." diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑