Yusuf Yazıcı'dan iddialı sözler: Artık bizim jenerasyonumuz...

Yusuf Yazıcı artık sıranın kendilerine geldiğini söyledi

Yusuf Yazıcı'dan iddialı sözler: Artık bizim jenerasyonumuz...
Trabzonspor'un genç oyuncularından Yusuf Yazıcı, Milli Takımın 2-2 sona eren Finlandiya maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yusuf şöyle konuştu;

"Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Dünya Kupası'na gidemediğimiz için üzgünüm. Halkımızı anlıyoruz. Bazen her şey yolunda gitmiyor. Bugün top bizde, güzel paslar yaptık. Oyunun geneline hakimdik ama şanssız goller yedik. Önümüzde uluslararası maçlar var. Genç jenerasyon olarak ümit verdiğimizi düşünüyorum. Takımda büyük abilerimiz var, onlardan tecrübe kazanıyoruz. Onlardan tecrübe kazanmamız lazım. "Sizin zamanınız geliyor, bizim yaptığımız hataları yapmayın" diyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Kafa ve fiziksel olarak kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz. Artık bizim jenerasyonumuzun başladığını düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor