Vakfıkebir İlçesi Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği kongresi öğrenci velilerinin katılımı ile Okulun Spor Salonunda yapıldı.


 
Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Spor salonunda yapılan Okul Aile Birliği kongresi saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından yapılan aile birliği yönetim kurulu seçimlerinde yönetim kurulu asil üyeliklerine; Yusuf Sağlam, Serdar Eyüboğlu, İsmail Çalış ve Sevim Bahar Hindistan, yedek üyeliklere; Abdulkadir Şafak, Selvi Birincioğlu, Neşat Fil ve Abdullah Sağlam, denetleme kurulu asil üyeliğine; Tuncay Hacıfettahoğlu ve denetleme kurulu yedek üyeliğe Mucahit Topaloğlu seçildiler. Daha sonra yönetim kurulunun kendi aralarında yaptığı toplantıda Vakfıkebir Atatürk Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığına yeniden Yusuf Sağlam seçildi.
 
“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Kongrede konuşan Vakfıkebir Atatürk Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Sağlam; Okul Aile Birliğinin görevi aile ile okul arasındaki ilişkileri güçlendirmek, temiz, bakımlı ve güvenli bir ortamda öğrencilerimizin eğitim almaları için okul yönetimiyle ortaklaşa önlemler almaktır. İki dönemdir sizlerin desteğiyle okul aile birliği yönetimindeki arkadaşlarımla birlikte çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için üzerimize düşen görevleri eksiksiz yapmaya çalışıyoruz. Okulumuzun bahçe duvarı ihtiyaca cevap veremez duruma gelmişti. Yapmış olduğumuz girişimlerle yeni bir bahçe duvarının yapılmasına vesile olduk.  Artık çocuklarımız güvenle okulumuzun bahçesini kullanabilmektedir. Okulumuzda yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek verdik.  Bildiğiniz gibi devletimizin sunduğu imkanların haricinde yıl içerisinde okulumuzun başka ihtiyaçları da oluşuyor. Temizlik malzemelerinin sağlanması, kaloriferi yakacak personelin temin edilmesi gibi önemli ihtiyaçların karşılanmasına sağladık.  Bu ihtiyaçların giderilebilmesi için sizlerin de desteğine başvurduk. Destek veren velilerimize teşekkür ediyoruz. Değerli velilerimiz; okulumuza yaptığınız ve yapacağınız katkılar çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim-öğretim alabilmeleri içindir. Bu nedenle daha duyarlı davranılmasını rica ediyorum.
Son olarak okulumuzun eksikliklerinin giderilebilmesi için büyük destek vererek bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya,  çocuklarımızın en iyi eğitim - öğretimi alabilmeleri için emek veren Okul Müdürümüze, Müdür Yardımcımıza ve öğretmenlerimize, okul aile birliğinde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma ve toplantımıza iştirak eden sizlere teşekkür ediyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
“KAPIMIZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIKTIR”
Daha sonra sözalan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Çetin Zaim, başarı için hep birlikte el ele vererek çok çalışacaklarını ifade ederek, “Yörenin en önemli ve başarılı eğitim kurumlarından birisinde görev yapıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Okulumuzda çok değerli öğretmen arkadaşlarımız görev yapıyor. Amacımız başarı çıtasını daha da yükseğe çıkartmaktır. Bunun için bütün velilerimizden destek bekliyoruz. Kapımız her zaman sizlere açıktır” şeklinde konuştu.