YUSUF AHLATCI, BEHİÇ AKKAŞ’A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

YUSUF AHLATCI, BEHİÇ AKKAŞ'A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş’a iade-i ziyarette bulundu.

11 Şubat 2021 - 18:34 - Güncelleme: 12 Şubat 2021 - 09:22

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İl Genel Meclis Üyeleri Alaettin Tosundereoğlu, Mehmet Kaplan ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu ile birlikte; TSO Başkanı Behiç Akkaş’a ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Behiç Akkaş, ziyaret sırasında Oda ve Organize Sanayi Bölgesinde ki (OSB) yapılan çalışmalar hakkında Ahlatcı’ya bilgiler verdi. Başkan Yusuf Ahlatcı’da, “Devletimiz bu zor süreçte esnafımıza ve sanayicilerimize destek oldu ve olmaya devam edecek.” ifadelerinde bulundu. Ziyaret sırasında TSO Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı’da hazır bulundu.

Akkaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, İl Genel Meclis Üyeleri Alaettin Tosundereoğlu, Mehmet Kaplan ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu’na teşekkür etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…